αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μια κακή απόφαση, είναι καλύτερη από την αδράνεια»: Ένας πετυχημένος CEO εξηγεί

«Μια κακή απόφαση, είναι καλύτερη από την αδράνεια»: Ένας πετυχημένος CEO εξηγεί

Αν δεν θέλουμε να λάβουμε μια απόφαση, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Για παράδειγμα: Δεν έχουμε χρόνο, θέλουμε να προστατεύσουμε τα συναισθήματα κάποιου, επιθυμούμε να είμαστε αρεστοί. Ο CEO της εταιρίας GrowthLab.com, ιδρυτής της πλατφόρμας «I Will Teach You To Be Rich» και best seller συγγραφέας, Ramit Sethi, θεωρεί ότι όλα αυτά είναι απλά δικαιολογίες. Τίποτα περισσότερο.

Ο ίδιος δημιούργησε την online πλατφόρμα «I Will Teach You To Be Rich» το μακρινό 2004. Η οποία έχει να κάνει με την εκπαίδευση. Ξεκίνησε μάλιστα την προσπάθεια του χωρίς εξωτερική χρηματοδότηση. Και κατέγραψε το δικό του success story. Σήμερα η πλατφόρμα έχει 17 online educational courses, 30.000 πελάτες επί πληρωμή και πάνω από 600.000 email subscribers, όπως σημειώνει το CNBC.

«Παραλύουμε από όλα τα πράγματα που μπορεί να συμβούν, ενώ στην πραγματικότητα είναι καλύτερο να λάβουμε μια απόφαση, ακόμα κι αν αποδειχτεί λάθος. Είναι προτιμότερο από το να μην κάνουμε τίποτα» λέει ο πετυχημένος CEO, σε ότι αφορά την αποφασιστικότητα που πρέπει να δείχνει ένας νέος επιχειρηματίας.

Και συμπληρώνει: «Όταν λαμβάνω μια απόφαση ποτέ δεν κοιτώ πίσω. Η λήψη μιας απόφασης μου δίνει τη δυνατότητα να ελευθερώσω την ενέργεια που έχω μέσα μου. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =