αρχικηVIRALΜια εταιρία προσφέρει ένα δωρεάν ταξίδι, αξίας 5.000 δολαρίων, σε τροπικό νησί στην Ταϊλάνδη

Μια εταιρία προσφέρει ένα δωρεάν ταξίδι, αξίας 5.000 δολαρίων, σε τροπικό νησί στην Ταϊλάνδη

Ακούμε συχνά για διάφορους διαγωνισμούς που κάνουν οι εταιρίες. Αλλά υπάρχει μια εταιρία που το πήγε… στο επόμενο επίπεδο. Η Silk παρασκευάζει ροφήματα από γάλα καρύδας. Κάτι σαν το Milko… της καρύδας. Και αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στο κοινό της: Δίνει ένα ταξίδι στο Phuket- ένα εξωτερικό νησί στην Ταϊλάνδη. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού από το συγκεκριμένο νησί η Silk προμηθεύεται τις καρύδες με τις οποίες φτιάχνει τα ποτά της.

Το ταξίδι είναι αξίας 5.000 δολαρίων. Περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, πέντε διανυκτερεύσεις σε μια σουίτα στο πολυτελές θέρετρο «The Village on Coconut Island», και 1.000 δολάρια σε μετρητά για να τα ξοδέψουν όπως θέλουν οι τυχεροί. Ενώ θα λάβουν και μια σειρά από άλλες πολυτελείς υπηρεσίες όπως spa και γεύματα σε εστιατόρια.

Το Puket είναι ένα νησί με τροπικά δάση και μαγευτικές παραλίες.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν ένα email στο οποίο να περιγράφουν το γιατί αξίζουν το ταξίδι. Αιτήσεις μέχρι τις 16 Ιουνίου- και δυστυχώς μπορούν να συμμετέχουν μόνο άνθρωποι από τις ΗΠΑ. Αν πάντως διαμένεις εκεί, μη χάσεις την ευκαιρία. Πρέπει επίσης να είσαι άνω των 21 ετών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =