αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια εξαγορά του Twitter δείχνει ότι ίσως θα δούμε stories στην πλατφόρμα

Μια εξαγορά του Twitter δείχνει ότι ίσως θα δούμε stories στην πλατφόρμα

Αφού πέρασε μερικά χρόνια με σκαμπανεβάσματα, τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα για την Twitter, η οποία αναζητά νέους τρόπους για να εμπλουτίσει το κοινωνικό δίκτυο της με περισσότερα εργαλεία για τους χρήστες.

Στο πλαίσιο αυτής της “αναβάθμισης”, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της Chroma Labs, γνωστή για το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών και videos σε Instagram, Facebook Stories και Snapchat. Η εξαγορά περιλαμβάνει τόσο τον κώδικα της εταιρείας, όσο και το προσωπικό που θα συνεχίσει να εργάζεται επάνω σε αυτόν, αλλά πλέον για λογαριασμό της Twitter.

Η Chroma Labs επιβεβαίωσε με τη σειρά της την εξαγορά και τόνισε ότι σταματά άμεσα τη λειτουργία της. Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Chroma Stories, αρκεί να την έχουν ήδη εγκατεστημένη στη συσκευή τους. Μελλοντικά updates θα γίνουν μόνο εάν και εφόσον κάποια αναβάθμιση του iOS προκαλέσει προβλήματα, ενώ δεν θα προστεθούν νέες λειτουργίες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία της Chroma Labs η Twitter, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το ενδεχόμενο προσθήκης λειτουργίας τύπου “Stories”.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 9 =