αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ελληνική startup θέλει να γίνει το «Βοοking της Υγείας». Και βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Μια ελληνική startup θέλει να γίνει το «Βοοking της Υγείας». Και βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Την κορυφαία διάκριση για εταιρείες start-up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας απένειμε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ελληνική εταιρεία Booking Clinic, επιβραβεύοντας την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που παρέχει η εταιρεία, μέσω της πλατφόρμας της, στους ασθενείς. H βράβευση πραγματοποιήθηκε από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health) το 2018, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Innostars Awards, όπου τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η τεχνολογία, η καινοτομία καθώς και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η διάκριση αυτή ενισχύει τη στόχευση της εταιρείας να αποτελέσει την εύκολη κι αξιόπιστη «γέφυρα» μεταξύ ασθενή και κλινικής. Μέσα από την πλατφόρμα της Booking Clinic, η οποία έχει ήδη σημαντική παρουσία στο εξωτερικό, ο ασθενής μπορεί εύκολα και άμεσα να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κράτηση σε μια κλινική, αφού δει ποιες απ’αυτές παρέχουν μια θεραπεία, με ποιους γιατρούς, με τί εμπειρία και εξειδίκευση, με ποιες καινοτόμες μεθόδους, με τί υπηρεσίες φιλοξενίας, με τί αξιολογήσεις και κυρίως με ποιο συνολικό κόστος.

Booking Clinic – This is our story

Αναζητώντας πληροφορίες Κλινικών και Θεραπειών στο Διαδίκτυο, τα αποτελέσματα αναζήτησης μας απογοητεύουν. Αυτό ακριβώς έρχεται να αλλάξει η καινοτόμος ιδέα μας! Ψηφιοποιούμε τον Ιατρικό Κλάδο και παρέχουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία Online, σε ένα μόνο μέρος διαθέσιμες τιμές, κλινικές Ελλάδος και όλου του Κόσμου, καθώς και πληροφορίες, κριτικές, διαθέσιμοι ιατροί. Πώς σας φαίνεται;#BookingClinic #Medical #Health #Healthcare #Treatments #Clinic #Doctors #Greece #Innovation #Startup

Gepostet von BookingClinic.com am Freitag, 14. September 2018

Παράλληλα, σημαντικά οφέλη αποκομίζουν και οι κλινικές και τα ιατρικά κέντρα αφού αποκτούν θέση στο e-market και προσελκύουν εύκολα, χωρίς κόστος, ασθενείς εντός και εκτός συνόρων, λαμβάνοντας στοιχεία ικανοποίησης των ασθενών. Ταυτόχρονα, προβάλλουν διεθνώς τις υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και αυξάνουν το ποσοστό των ιδιωτών ασθενών, ενώ αποκτούν πρόσβαση, χωρίς κανένα κόστος στο τεράστιο δυναμικό του ιατρικού τουρισμού. Μάλιστα, η εταιρεία, και ως μέλος της Elitour (Greek Medical Tourism Council), θα εστιάσει ιδιαίτερα στον διαρκώς ανερχόμενο τομέα του ιατρικού τουρισμού παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες στη χώρα μας.

Επισημαίνεται ότι η Booking Clinic έχει ήδη να ξεκινήσει να δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών το οποίο αποτελείται από 17 Ιατρικά Κέντρα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο μεγαλύτερος όμιλος κλινικών στην Ελλάδα σε αριθμό κλινών και μονάδων, ενώ επεκτείνεται δυναμικά στο εξωτερικό έχοντας συνεργασία με 4 εξειδικευμένες κλινικές.

Παράλληλα, προχωρά και σε συνεργασίες με εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, με κοινό στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Booking Clinic – Our Vision

Booking Clinic | This is our VisionΕπανασχεδιάζοντας τον Παγκόσμιο Χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού, γεννήθηκε η BookingClinic.com. Ένας σύμμαχος για τους ασθενείς και ένα ισχυρό εργαλείο για τις κλινικές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ακολουθήστε μας!#BookingClinic #Medical #Health #Healthcare #Treatments #Clinic #Doctors #Greece #Innovation #Startup

Gepostet von BookingClinic.com am Dienstag, 25. September 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 19 =