αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους»: Μια πετυχημένη startupper δίνει 2+ 1 συμβουλές σε όσους είναι στα 20s τους

«Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους»: Μια πετυχημένη startupper δίνει 2+ 1 συμβουλές σε όσους είναι στα 20s τους

H Jen Rubio είναι CEO της startup Away. Πρόκειται για μια επιχείρηση που κατασκευάσει βαλίτσες και τις πουλά Online. Καταφέρνοντας να «πιάσει» ένα μεγάλο κομμάτι των Millennials. Το αξιοσημείωτο στην ιστορία της; Το 90% των πωλήσεων της Away, γίνεται μέσω του website της. Και το βασικό κανάλι που παραπέμπει εκεί, είναι η σελίδα της στο Instagram.

Ναι η εκτόξευση της εταιρίας ήρθε μέσα από τα social media. Αφού όπως πίστευαν από την αρχή οι δύο ιδρύτριες της Away, οι νέοι άνθρωποι στην εποχή μας έχουν μεγαλώσει μέσα στα κοινωνικά δίκτυα, άρα πρέπει να επενδύσουν εκεί. Μιλώντας στο Thrive Global, η Rubio δίνει 3 βασικές συμβουλές επιτυχίας στους νέους επιχειρηματίες που βρίσκονται κάπου στα 20s τους.

«Μη συγκρίνεται τον εαυτό σας με τους άλλους. Η εστίαση στο δικό σας μονοπάτι θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Το να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους συνομηλίκους σας, θα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό», λέει η νεαρή ιδρύτρια.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος, είναι να… επιβιώσει από τις «γροθιές». Όπως σημειώνει η ίδια, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και πρέπει να το κατανοήσεις αυτό. Κάθε επιλογή θα σε οδηγήσει κάπου, αλλά ποτέ δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα που θα υπάρξει.

«Σκεφτείτε το τώρα», τονίζει η Jen Rubio. Είναι η τρίτη συμβουλή της. Εξηγώντας ότι δεν πρέπει μόνο να έχεις μεγάλους, μελλοντικούς στόχους. Αλλά πρέπει να πετυχαίνεις και μικρούς στόχους μέσα σε μια εβδομάδα ή έναν μήνα. Έτσι ώστε να φτάσεις στον τελικό «προορισμό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 3 =