αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μην ψάχνετε την τέλεια δουλειά. Κάνε απλά το πρώτο βήμα»: Η παρότρυνση του CEO της PayPal προς τους νέους

«Μην ψάχνετε την τέλεια δουλειά. Κάνε απλά το πρώτο βήμα»: Η παρότρυνση του CEO της PayPal προς τους νέους

Πολλοί νέοι βγαίνουν από τα πανεπιστήμιο κάθε χρόνο. Και βρίσκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: Ποια επαγγελματική επιλογή πρέπει να κάνουν; Είναι η ίδια ερώτηση που κάνουν στον εαυτό τους πολλοί νέοι. Ο CEO της PayPal, Dan Schulman, δίνει τη δική του συμβουλή. Και ίσως αποτελεί έκπληξη για πολλούς. Ο έμπειρος businessman λέει ότι δεν πρέπει να ψάχνεις την τέλεια δουλειά.

«Αυτό που λέω στους περισσότερους ανθρώπους, είναι να μην έχουν εμμονή σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους», τονίζει.

Και συμπληρώνει: «Ξέρεις γιατί; Διότι αυτό θα αλλάζει όλη την ώρα. Αντί οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το τι θα κάνουν μετά το πανεπιστήμιο, η συμβουλή μου είναι να κάνουν το πρώτο βήμα. Όποιο κι αν είναι το πρώτο βήμα. Και μετά το δεύτερο βήμα». Πρέπει να ξεκινήσεις. Όπως σημειώνει ο CEO, πολλοί άνθρωποι το σκέφτονται υπερβολικά. Εστιάζουν μόνο στο πάθος τους, και αυτό στην πραγματικότητα τους παραλύει από το να κάνουν άλλες επιλογές.

PayPal CEO: Don't Obsess Over Finding the Perfect Job

PayPal CEO Dan Schulman shares his advice for people entering the workforce.

Posted by Fortune on Freitag, 2. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + twelve =