αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜην χρησιμοποιείς την «τελειότητα» ως δικαιολογία για να μην ξεκινήσεις: Ο Gary Vaynerchuk έκανε ένα νέο post που πρέπει να δεις

Μην χρησιμοποιείς την «τελειότητα» ως δικαιολογία για να μην ξεκινήσεις: Ο Gary Vaynerchuk έκανε ένα νέο post που πρέπει να δεις

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε στη σελίδα του στο Facebook, o αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Αυτή τη φορά, μιλά για την… τελειομανία που έχουν κάποιοι άνθρωποι, η οποία ουσιαστικά λειτουργεί ως δικαιολογία για να μην ξεκινήσουν κάτι.

«Όλα έχουν να κάνουν με την προσαρμογή κατά τη διάρκεια τους δρόμου» τονίζει ο γνωστός businessman.

Και συμπληρώνει ότι στόχος δεν πρέπει να είναι να κάνεις την τέλεια κίνηση. «Η ζωή δεν έχει να κάνει με το ‘τέλειο’, τότε λοιπόν γιατί τόσοι πολλοί, σπαταλάτε τόση ενέργεια για να κάνετε το τέλειο;» αναρωτιέται, ακριβώς πάνω από την φωτογραφία που ανέβασε. Εξηγώντας, ότι αυτό που μετρά στη ζωή είναι οι προσαρμογές που κάνεις, και όχι το τέλειο πλάνο. «Σταμάτα να χρησιμοποιείς την τελειότητα ως δικαιολογία για να μην αρχίσεις να δρας» τονίζει.

Και είναι αλήθεια, ότι αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε και στην Ελλάδα της κρίσης και των πολλών προβλημάτων. Υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν την «τέλεια στιγμή» για να δημιουργήσουν κάτι «τέλειο». Και αν δεν έρθει αυτή η στιγμή, μένουν στην «αναμονή». Φυσικά, οι περισσότεροι από αυτούς, δεν ξεκινούν ποτέ τελικά.

Life’s not about “perfect” so why are so many of you wasting so much energy trying to make shit perfect.-Life’s about…

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 6. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =