αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μην το κάνεις για τα χρήματα, γιατί δεν θα αποκτήσεις ποτέ χρήματα»: Ο Jimmy Fallon λέει μερικά πράγματα που πρέπει να ακούσεις

«Μην το κάνεις για τα χρήματα, γιατί δεν θα αποκτήσεις ποτέ χρήματα»: Ο Jimmy Fallon λέει μερικά πράγματα που πρέπει να ακούσεις

Ο Jimmy Fallon έχει καταγράψει το δικό του success story, μέσα στο τηλεοπτικό πεδίο. Έχει βγάλει και αρκετά χρήματα. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του στην USA Today, δίνει τις δικές του συμβουλές στους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. ««Μην το κάνεις για τα χρήματα, γιατί δεν θα αποκτήσεις ποτέ χρήματα», λέει.

Όπως εξηγεί: «Κάνε το επειδή σου αρέσει αυτό που κάνεις. Και μετά, το μυστικό είναι ότι μπορεί να κερδίσεις χρήματα. Αλλά μην το κάνεις εξ αρχής για τα χρήματα». Ο ίδιος πέρασε από οντισιόν, για να πάρει την πρώτη του εκπομπή. Μάλιστα, όπως θυμάται σε εκείνη την οντισιόν ήταν ιδιαίτερα νευρικός.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ τα χρήματα. Ποτέ, ποτέ», τονίζει. Αυτό το οποίο έκανε, ήταν απλά να το απολαμβάνει. «Κάνε το γιατί το διασκεδάζεις και γιατί σε ενδιαφέρει» λέει ο Fallon, και καταλήγει: «Κράτα το ενδιαφέρον και μείνε δημιουργικός και συνέχισε να ονειρεύεσαι, και όλα θα πάρουν τη θέση που πρέπει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + six =