αρχικηVIRALΜην τα πετάς: 3 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τα σακουλάκια που βρίσκεις στις συσκευασίες

Μην τα πετάς: 3 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τα σακουλάκια που βρίσκεις στις συσκευασίες

Όλοι έχουμε δει τα γνωστά σακουλάκια με τα μπιλάκια, που υπάρχουν μέσα στα παπούτσια ή τα ρούχα που αγοράζουμε. Οι περισσότεροι από εμάς τα πετάμε αμέσως. Κι όμως, αυτά τα σακουλάκια μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα.

Είναι γεμάτα με μια ουσία που ονομάζεται διοξείδιο του πυριτίου. Πρόκειται για ένα μη τοξικό αδρανές αποξηραντικό, που θα απορροφήσει την υγρασία και θα “στεγνώσει” τα πάντα γύρω του. Εδώ λοιπόν είναι 3 έξυπνοι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσεις.

1# Βάλτε τα στην τσάντα του γυμναστηρίου σας. Ο κύριος σκοπός αυτών των σάκων είναι να απορροφούν την επιπλέον υγρασία και να προστατεύουν τα παπούτσια σας. Τα βακτήρια συνήθως ευδοκιμούν σε υγρά περιβάλλοντα, οπότε αυτά τα σακουλάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε την υγρασία και τα μικρόβια από την τσάντα σας. Μπορούν επίσης να εξαλείψουν και τη δυσάρεστη οσμή.

2# Βάλτε τα ανάμεσα στις πετσέτες σας. Αποτρέψτε τις πετσέτες σας από να γεμίσουν με υγρασία και να μυρίζουν άσχημα από ιδρώτα και βακτήρια, βάζοντας μερικά από αυτά τα σακουλάκια στο ντουλάπι ή στο ράφι που έχετε τις πετσέτες σας.

3# Κάντε τα ξυραφάκια σας να διαρκούν περισσότερο. Αντί να αφήνετε το ξυραφάκι σας κάπου στο μπάνιο, όπου είναι πάντα υγρό το περιβάλλον, βάλτε το σε ένα πλαστικό δοχείο με λίγα σακουλάκια πυριτίου μέσα. Θα απορροφήσει την υγρασία και θα το κάνει να διαρκέσει περισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 4 =