αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜην κοιτάς να εξοικονομήσεις χρήματα από τον καφέ. Αλλού είναι το κλειδί: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί

Μην κοιτάς να εξοικονομήσεις χρήματα από τον καφέ. Αλλού είναι το κλειδί: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί

Για το Grant Cardone έχουμε ξανά μιλήσει αρκετές φορές. Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, best-seller συγγραφέας, ενώ είναι επίσης γνωστός για την ομιλίες που κάνει θέλοντας να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους.

Όσοι τον ακολουθούν στα social media γνωρίζουν ότι είναι πολύ ενεργός και εκεί. Συχνά παραθέτει τις συμβουλές του, προς όποιον θέλει να φτάσει στην επιτυχία.

Μιλώντας στο CNBC, ο ίδιος παραθέτει μερικές συμβουλές σε σχέση με τα χρήματα. Και κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε αντίθεση με άλλους businessmen που λένε ότι είναι χρήσιμο να «κόβεις» χρήματα από παντού μέσα στην καθημερινότητα σου, ο Grant Cardone λέει το εξής: Μην περιμένεις να εξοικονομήσεις 5 δολάρια (ή αντίστοιχα ευρώ) από τον καφέ που αγοράζεις στα Starbucks, και αυτό να σε οδηγήσει στο να γίνεις πλούσιος.

Ακόμα κι αν καταφέρεις να μαζέψεις κάποια χρήματα σε βάθος χρόνου, κόβοντας τέτοιες μικρές δαπάνες, αυτά δεν θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου.

Πρέπει να βάλεις μεγαλύτερους στόχους εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά και να βρεις τρόπους που θα σου φέρουν περισσότερα έσοδα. «Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πλούσιος γρήγορα, αλλά ήθελα να γίνω πλούσιος», λέει με νόημα ο Grant Cardone.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι επίσης κομβικό να είσαι καλός σε οτιδήποτε κάνεις. Όχι να είσαι απλά στον «μέσο όρο». Και παράλληλα να προσπαθήσεις να χτίσεις πολλές ροές εισοδήματος.

>> Διαβάστε και την συνέντευξη που είχε δώσει ο Grant Cardone στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 18 =