αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜην αγοράζεις ψεύτικους followers: 3+1 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Instagram αν θέλεις να χτίσεις το brand σου

Μην αγοράζεις ψεύτικους followers: 3+1 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Instagram αν θέλεις να χτίσεις το brand σου

Το βλέπουμε να γίνεται όλο και πιο έντονα. Και στην Ελλάδα. Ο οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram και να ξεκινήσει να χτίζει το δικό του brand. Είτε αυτό είναι… ο εαυτός του και στην συνέχεια να προσπαθήσει να κλείσει συμφωνίες με εταιρίες, είτε αυτό είναι ένα νέο project που έχει ξεκινήσει ο ίδιος.

Το να «εκτοξευτείς» από το Instagram βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι. Και βλέπουμε να γίνονται αρκετά λάθη. Για αυτά θα μιλήσουμε τώρα. Το It’s Possible παραθέτει 4 συγκεκριμένα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Instagram, αν θέλεις να αναπτύξεις το brand σου.

1# Μην αγοράζεις ψεύτικους followers. Αρκετοί χρήστες πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Ωστόσο υπάρχουν εργαλεία μέσα από τα οποία κάποιος μπορεί να βρει αν έχεις κάνει κάποια «παρανομία». Άσε που δεν μετρά μόνο ο αριθμός των followers. Έχει σημασία και η αλληλεπίδραση που έχουν μαζί σου.

2# Κακές φωτογραφίες. ΟΚ, μιλάμε για την πλατφόρμα… της εικόνας. Αν ανεβάζεις φωτογραφίες κακής ποιότητας, μάλλον δεν θα χτίσεις ποτέ το κοινό που θες. Ένα αξιοπρεπές κινητό, καλός φωτισμός και μια καλή γωνία λήψης ειναι αρκετά. Κάνε τα.

3# Πολλές αναρτήσεις ή υπερβολικά λίγες. Ένα «κλειδί» σε όλα τα social media είναι η συνέπεια. Έτσι και εδώ πρέπει να κάνεις αναρτήσεις, αλλά όχι υπερβολικά πολλές ή υπερβολικά λίγες. Ίσως ένα post την ημέρα, είναι μια καλή βάση. Και φυσικά μην έχεις μεγάλα «κενά διαστήματα.

4# Μην αγνοείς τα analytics. Δεν κάνεις τις αναρτήσεις… για να τις βλέπεις μόνο εσύ. Κάθε φορά πρέπει να κοιτάς τα στατιστικά. Ποιο ποστ πήγε καλά, ποιο δεν πήγε. Βρες τι αρέσει στο κοινό σου και προσανατολίσου εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =