αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜε πατέντα που χρησιμοποιούν οι Ρομά έκλεβε ρεύμα το «Da Capo» στο Κολωνάκι

Με πατέντα που χρησιμοποιούν οι Ρομά έκλεβε ρεύμα το «Da Capo» στο Κολωνάκι

Είναι μια από τις ειδήσεις που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. Το γνωστό cafe στο Κολωνάκι, Da Capo -το οποίο θεωρείται στέκι πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων- πιάστηκε «στα πράσα» να κλέβει ρεύμα την περασμένη Τρίτη. Με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν βρέθηκε στον χώρο.

Όπως χαρακτηριστικά λένε αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, το κατάστημα είχε βρει τον τρόπο και με μία πατέντα που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συμμορίες Ρομά, κατάφερε τους τελευταίους μήνες να πληρώνει το 1/3 της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωνε η καφετέρια.

Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, παρουσία αστυνομικών, διενήργησε έλεγχο στο εν λόγω κατάστημα και διαπιστώθηκε ότι όντως υπήρχε «πειραγμένο» ρολόι το οποίο κατέγραφε πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος, τις ώρες που το μαγαζί ήταν ανοιχτό. Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση που απεστάλη στον εισαγγελέα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 2 =