αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε αυτή την εφαρμογή μπορείς να… μετρήσεις τα αστέρια. Αρκεί να στρέψεις το smartphone στον ουρανό

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να… μετρήσεις τα αστέρια. Αρκεί να στρέψεις το smartphone στον ουρανό

Αν θες να δεις τι βρίσκεται στον ουρανό, τότε η εφαρμογή Star Chart μπορεί να σε βοηθήσει και να λειτουργήσει ως ένας «χάρτης».

To Start Chart ανήκει στην κατηγορία των εφαρμογών “point & view” και αρκεί να σηκώσετε τη συσκευή σας με την κάμερα να «κοιτά» τον ουρανό για να αρχίσει η εξερεύνηση του διαστήματος. Φυσικά, μπορείτε να οδηγήσετε το «τηλεσκόπιό» σας με το δάχτυλό σας, αλλά και να δώσετε φωνητικές εντολές όπως “Fly me to the moon” (όχι τραγουδιστά όπως ο Frank Sinatra) και “Go to Saturn” για να γνωρίσετε από κοντά κάποιον πλανήτη ή αστερισμό με τη βοήθεια της εντυπωσιακής τρισδιάστατης απεικόνισης. Κατά την περιήγησή σας δεν έχετε παρά να πατήσετε σε οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη για να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες.

Αν θέλετε να μάθετε τι βλέπει το άλλο ημισφαίριο, απλά στρέψτε τη συσκευή σας κάτω από τον ορίζοντα και βρείτε τον ήλιο ακόμα και τη νύχτα.

Επίσης, με το χαρακτηριστικό Time Shift μπορείτε να «ταξιδέψετε» κατά 10.000 χρόνια πίσω ή μπροστά στο χρόνο. Η εφαρμογή απεικονίζει συνολικά σχεδόν 120.000 αστέρια και όλους του 88 αστερισμούς εμφανίζοντας και πανέμορφα artwork.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android και iOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 14 =