αρχικηVIRAL«Με έχει τρελάνει»: Μεγάλος καυγάς οδηγού του ΟΑΣΘ με επιβάτισσα- Κατέβασε όλους τους επιβάτες κάτω

«Με έχει τρελάνει»: Μεγάλος καυγάς οδηγού του ΟΑΣΘ με επιβάτισσα- Κατέβασε όλους τους επιβάτες κάτω

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν για ακόμη μία φορά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που επικρατούσε το αδιαχώρητο το μεσημέρι της Παρασκευής. Οδηγοί και επιβάτες φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια τους εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε λεωφορεία και συνακόλουθα των καθυστερήσεων στα δρομολόγια και του πρωτοφανούς συνωστισμού των επιβατών σε όσα οχήματα κυκλοφορούν.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει το Voria.gr, χτες το μεσημέρι περίπου στις 15.40, σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ οδηγού και επιβάτισσας και το οποίο είχε ως συνέπεια το λεωφορείο να ακινητοποιηθεί για περισσότερα από δέκα λεπτά στην οδό Τσιμισκή και στη συνέχεια ο οδηγός να κατεβάσει τους απηυδισμένους επιβάτες στον δρόμο. Όλα συνέβησαν μέσα στο αστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο 12, στη διαδρομή από την Κάτω Τούμπα προς το ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Όταν ο οδηγός σταμάτησε στη στάση «Πλατεία Αριστοτέλους» επί της Τσιμισκή ο κόσμος που περίμενε να επιβιβαστεί επιδόθηκε σε έναν αγώνα για να καταφέρει να χωρέσει στο ήδη γεμάτο λεωφορείο. Παρόλο που απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός προκειμένου να εξυπηρετήσει περισσότερους επιβάτες, άφησε δύο-τρία άτομα να σταθούν στον μπροστινό χώρο του λεωφορείου δίπλα από το κάθισμά του.

Εκείνη την ώρα, μία ακόμη επιβάτισσα επιχείρησε να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, επειδή έκοβε την ορατότητα από τον πλάγιο δεξιό καθρέφτη ο οδηγός της ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο. Η γυναίκα αρνήθηκε και αντέδρασε σε έντονο τόνο υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να κατέβει αυτή καθώς υπήρξαν άτομα που μπήκαν στο λεωφορείο μετά από την ίδια.

Ο οδηγός επανέλαβε στην κυρία πως δεν μπορεί να δει και πως πρέπει να κατέβει και εκείνη την ώρα ξεκίνησαν οι φωνές. Για πάνω από δέκα λεπτά, οι επιβάτες του αστικού διαμαρτύρονταν και παρακαλούσαν την κυρία να κατέβει, άλλοι υποστηρίζοντας πως έχουν αργήσει στη δουλειά τους, άλλοι επειδή έπρεπε να φτάσουν εγκαίρως στα ΚΤΕΛ, προκειμένου να προλάβουν το λεωφορείο.

Ωστόσο, η επιβάτισσα παρέμεινε αμετακίνητη, υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε άλλοι να κατέβουν απειλώντας τον οδηγό πως θα υποβάλλει μήνυση.

Μετά από λίγο, ο οδηγός έβαλε μπρος το λεωφορείο μόνο και μόνο για να σταματήσει λίγα μέτρα πιο κάτω ώστε να μην εμποδίζει την κυκλοφορία των υπόλοιπων αστικών, τράβηξε χειρόφρενο και κατέβασε τους επιβάτες. «Με έχει τρελάνει, δεν μπορώ ούτε να δω, ούτε να οδηγήσω» έλεγε αγανακτισμένος. Το ίδιο αγανακτισμένοι ήταν και οι επιβάτες, που έβλεπαν τον χρόνο να περνά, δίχως να μπορούν να κάνουν κάτι για να πείσουν τη γυναίκα να κατέβει. «Ένα ολόκληρο λεωφορείο περιμένει εξαιτίας σας» φώναζαν μερικοί, «θα μάς πληρώσετε εσείς ταξί να πάμε στις δουλειές μας;» φώναζαν άλλοι.

Μετά από αρκετές πιέσεις και φωνές από τους υπόλοιπους επιβάτες, η κυρία δέχθηκε να κατέβει και το λεωφορείο εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ίδια ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού, ωστόσο λόγω προσωπικών δεδομένων δεν της δόθηκαν και την παρέπεμψαν να μεταβεί αύριο στα γραφεία διοίκησης για να καταθέσει τα παράπονά της.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =