αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Με ένα laptop και ίντερνετ μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε. Ακόμα και να διευθύνεις μία εταιρία 100 δισ.» λέει ο CEO της Airbnb

«Με ένα laptop και ίντερνετ μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε. Ακόμα και να διευθύνεις μία εταιρία 100 δισ.» λέει ο CEO της Airbnb

Πριν λίγο καιρό, ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb, Brian Chesky, ανακοίνωσε την απόφαση του: Στο εξής δεν θα δουλεύει από μία σταθερή τοποθεσία, αλλά θα διαμένει σε διάφορα ακίνητα που εμπεριέχονται στην πλατφόρμα της Airbnb, κάνοντας ένα ιδιαίτερο rotation.

«Ξεκινώντας από σήμερα, θα μένω σε Airbnb» έγραψε στο Twitter. Ξεκίνησε λοιπόν, και μετακινείται σε άλλη πόλη «κάθε δύο εβδομάδες».

Ο ίδιος πιστεύει ότι τα ταξίδια remote εργαζομένων στο εξής θα είναι μεγαλύτερα από ποτέ, καθώς η πανδημία ωθεί τους εργοδότες να προσφέρουν πιο ευέλικτες συνθήκες εργασίας.

«Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα laptop και το ίντερνετ στο σπίτι κάποιου. Και μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να διευθύνετε ακόμη και μια εταιρία σχεδόν 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων» λέει ο CEO και δισεκατομμυριούχος, στο USA Today.

O Chesky, που έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει remote, προτείνει τους remote εργαζόμενους που θέλουν να ταξιδέψουν μέσω της Airbnb να αναζητήσουν καταλύματα με καλό Wi-Fi και να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στις κριτικές. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο, εξηγεί.

Πριν από την πανδημία, οι πελάτες έβλεπαν κυρίως το Airbnb ως έναν τρόπο να βρουν ένα διαμέρισμα σε μια πόλη για να μείνουν για λίγες μέρες, σύμφωνα με τον Chesky. Αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ίδιος σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το χρόνο του δουλεύοντας εξ αποστάσεως για να βρει τρόπους βελτίωσης της πλατφόρμας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =