αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜετά από περίπου 15 χρόνια, έφτασε η ώρα: Το Skype θα επιτρέπει την μαγνητοσκόπηση κλήσεων

Μετά από περίπου 15 χρόνια, έφτασε η ώρα: Το Skype θα επιτρέπει την μαγνητοσκόπηση κλήσεων

Η Microsoft επιτέλους προσθέτει το χαρακτηριστικό της εγγραφής κλήσεων στο Skype. Η νέα λειτουργία θα βασίζεται σε τεχνολογίες cloud, κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμη στο σύνολο των συσκευών που χρησιμοποιούμε το Skype (Windows, Mac, iOS, Android & Linux).

«Η εγγραφή των κλήσεων βασίζεται σε cloud τεχνολογίες και από τη στιγμή που ο χρήστης θα εκκινεί μία εγγραφή, όλοι όσοι συμμετέχουν στην κλήση θα ενημερώνονται,» εξηγεί η ομάδα ανάπτυξης του Skype. «Όλες οι εγγραφές περιλαμβάνουν τα πλάνα όλων των συνομιλητών, αλλά και τις διαμοιραζόμενες οθόνες.»

Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft προσθέτει στο Skype τη λειτουργία call recording, ενώ η δημοφιλής εφαρμογή κυκλοφορεί περίπου εδώ και 15 χρόνια. Βέβαια, οι χρήστες του Skype είχαν στη διάθεσή τους λύσεις, όπως το Evaer. Η Microsoft επίσης έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται με ένα νέο Content Creator mode για το Skype με υποστήριξη για τα Xsplit, Wirecast και Vmix, γεγονός που αναμένεται να ενθουσιάσει τους streamers, τους vloggers και τους podcasters.

Η νέα λειτουργία εγγραφών είναι μόνο ένα μέρος από τα νέα χαρακτηριστικά που θα εισάγει η Microsoft στο Skype αυτό το καλοκαίρι. Η εταιρεία επίσης επανασχεδιάζει την εφαρμογή για τα Windows PCs, αλλάζοντας το lay out και φέρνοντάς το πιο κοντά σε αυτό της εφαρμογής για φορητές συσκευές (mobile-like). Το χαρακτηριστικό της εγγραφής κλήσεων θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά από τα τέλη του Ιουλίου.

Πηγή: Techy.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =