αρχικηVIRAL«Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο»: Το δύσκολο ξεκίνημα του Αντετοκούνμπο, όπως το έχει περιγράψει ο ίδιος

«Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο»: Το δύσκολο ξεκίνημα του Αντετοκούνμπο, όπως το έχει περιγράψει ο ίδιος

Είναι πλέον ο MVP του NBA. Έφτασε εκεί που ήθελε. Ωστόσο, το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του. Κάτι που φαίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, αν ανατρέξει κανείς σε συνεντεύξεις του.

«Πουλούσα πράγματα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, 6 ή 7 ετών. Ήμουν εκεί για να βοηθώ τους γονείς μου να πουλήσουν ρολόγια, γυαλιά, CD, DVD. Οτιδήποτε μπορούσαμε. Το έκανα μέχρι τα 17. Το έκανα επειδή έπρεπε. Δεν υπήρχε επιλογή. Αν δεν πουλούσαμε, δεν θα είχαμε φαγητό» έχει πει ο Γιάννης σε συνέντευξη του στο ESPN.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει σε άλλη στιγμή, τα πράγματα… δεν πήγαιναν πάντα καλά ενώ έμενε στα Σεπόλια. «Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο. Δε μπορούσαμε να πουλήσουμε πράγματα στο δρόμο και έτσι δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε φαγητό».

«Δεν ήταν εύκολο και δεν είναι πολύ μακρινό. Είναι πριν από 6 χρόνια…», έχει πει ο ίδιος. Και συμπληρώνει: «Το να ξεπερνάς τις δυσκολίες και βλέπεις την οικογένειά σου να είναι καλά τώρα, είναι απίστευτο. Θυμάμαι αυτές τις στιγμές και είμαι χαρούμενος που τις ξεπέρασα».

Για τους λόγους που παίζει μπάσκετ, τονίζει: «Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να θυμάμαι ποιος είμαι. Ποιος είναι ο λόγος που παίζω μπάσκετ; Το κάνω γιατί το αγαπώ, για την οικογένειά μου. Δεν το κάνω για τα χρήματα και τη δόξα, αλλά επειδή το αγαπώ και το απολαμβάνει η οικογένειά μου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − thirteen =