αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μερικές φορές, τα απλά πράγματα είναι πιο τα δύσκολα να τα πετύχεις»: 20 life lessons από τον «λαβωμένο» Keanu Reeves

«Μερικές φορές, τα απλά πράγματα είναι πιο τα δύσκολα να τα πετύχεις»: 20 life lessons από τον «λαβωμένο» Keanu Reeves

Βλέποντας την ιστορία του Keanu Reeves, νομίζεις ότι είναι σενάριο ταινίας. Σαν αυτές που συνηθίζει να παίζει. Κι όμως, η πραγματική ζωή του γνωστού ηθοποιού είχε μεγάλες επιτυχίες στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και πολύ στενάχωρα γεγονότα στην προσωπική του ζωή. Από μικρός στα δύσκολα, αφού όταν ο ίδιος ήταν μόλις 3 ετών, ο πατέρας του παράτησε την οικογένεια τους. Στην συνέχεια ο μικρός Keanu Reeves, άλλαξε συνολικά 4 σχολεία. Πήγαινε από το ένα στο άλλο, αφού είχε δυσλεξία και δεν μπορούσε να αποδώσει καλά στα μαθήματα. Στα 16 του παράτησε εντελώς το σχολείο.

Στα 23 του, είδε τον καλό του φίλο, River Phoenix, να πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει. Στα 34 του παντρεύεται την γυναίκα του και μόλις ένα χρόνο μετά αυτή μένει έγκυος. Ωστόσο, το παιδί γεννιέται νεκρό. Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, σκοτώνεται και η γυναίκα του σε τροχαίο, λίγο αργότερα.

Στα επόμενα χρόνια, η μικρή του αδερφή διαγνώστηκε με Λευχαιμία. Αλλά μετά από τις κατάλληλες θεραπείες το ξεπέρασε. Ωστόσο, ο Keanu Reeves, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, έδωσε το 70% των χρημάτων που έβγαλε από το Matrix σε νοσοκομεία που καταπολεμούν την συγκεκριμένη νόσο. Μέσα από όλη αυτή την διαδρομή, ο Keanu Reeves έχει καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα για την ζωή. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 20 τέτοιες φράσεις του. Σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες αρκετές από αυτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 6 =