αρχικηVIRALΜερικές απρόσμενες ιδέες για να αποθηκεύεις τα παπούτσια στο σπίτι σου (ΦΩΤΟ)

Μερικές απρόσμενες ιδέες για να αποθηκεύεις τα παπούτσια στο σπίτι σου (ΦΩΤΟ)

Πλέον υπάρχουν υπέροχες και πρωτότυπες εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας ή και να διακοσμείτε το χώρο σας με αυτά. Εδώ είναι μερικές όπως τις παραθέτει το spirossoulis.com.

Αναδείξτε τα Αν έχετε μερικά ζευγάρια παπούτσια για τα οποία νιώθετε ιδιαίτερα περήφανοι (και αυτό το tip απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες) τότε στολίστε με αυτά τον τοίχο σας. Στερεώστε λεπτά ραφάκια στην ίδια ή σε διαφορετική απόχρωση με αυτήν του τοίχου σας και βάλτε πάνω σε αυτά τα αγαπημένα σας παπούτσια. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να έχετε τα παπούτσια σας πάντα περιποιημένα και καθαρά.

Αναδείξτε τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Προσθέστε ανοιχτή παπουτσοθήκη στον τοίχο Βάλτε ανοιχτή παπουτσοθήκη στον τοίχο σας. Αν μάλιστα έχετε και κάποια εσοχή σε κάποιο σημείο του σπιτιού τότε εκεί βρίσκεται το ιδανικό σημείο για να φτιάξετε την παπουτσοθήκη σας. Μπορείτε να βάλετε και μια όμορφη κουρτίνα μπροστά (όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία) την οποία θα δένετε στο πλάι όποτε θα θέλετε να βλέπετε τα παπούτσια σας.

Φτιάξτε παπουτσοθήκη τοίχου και καλύψτε την με μια όμορφη κουρτίνα.

Βάλτε τα σε μεγάλα κουτιά παπουτσιών Αγοράστε χάρτινα κουτιά που χωράνε τουλάχιστον 2 ή 3 ζευγάρια το καθένα και τοποθετήστε εκεί τα παπούτσια σας. Φωτογραφίστε τα παπούτσια που θα περιέχονται σε κάθε κουτί, εκτυπώστε τις φωτογραφίες και κολλήστε τις έξω από κάθε κουτί. Έτσι θα ξέρετε τι περιέχεται σε καθένα από αυτά.

Αγοράστε ολόιδια χάρτινα κουτιά και προσθέστε ετικέτες για να ξέρετε ποια παπούτσια περιλαμβάνουν.

Βάλτε στον τοίχο μια παλέτα Μια απλή ξύλινη παλέτα μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μια όμορφη παπουτσοθήκη. Στηρίξτε στα κενά της τα αθλητικά σας ή ακόμα και τα πιο καλά σας παπούτσια. Πρόκειται πραγματικά για την πιο απλή παπουτσοθήκη την οποία μπορείτε να στηρίξετε παντού.

Η πιο απλή και εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε στον τοίχο μια παλέτα.

Χρησιμοποιήστε σκάλα Ανοίξτε μια σκάλα, τοποθετήστε σε κάθε σκαλοπάτι μεγαλύτερες ξύλινες πλάκες και τοποθετήστε πάνω τους τα παπούτσια σας. Αυτή η diy παπουτσοθήκη μπορεί να πιάνει αρκετό χώρο αλλά δείχνει πολύ όμορφη και μπορεί να αποθηκεύσει αρκετά ζευγάρια παπούτσια. Είναι ιδανική για όσους από εσάς έχετε μεγάλα σπίτια και πολύ άδειο χώρο σε αυτά.

Ανοίξτε τη σκάλα σας, προσθέστε ράφια στα σκαλοπάτια και τοποθετήστε εκεί τα παπούτσια σας.

Αποθηκεύστε τα παπούτσια σε κουβάδες Δεν είναι και το πιο εύχρηστο tip αλλά θα δείξει πολύ ωραίο στο χολ σας. Πάρτε 4 όμορφους ίδιους-τσίγκινους κατά προτίμηση-κουβάδες σε ό,τι απόχρωση θέλετε και βάλτε τους σε δύο ράφια ή σε κάποιο επιπλάκι στο χολ. Προτιμήστε αυτό το είδος αποθήκευσης παπουτσιών για αθλητικά παπούτσια και μπαλαρίνες και όχι για καλά παπούτσια που είναι ευαίσθητα και μπορεί να χαλάσουν εύκολα.

Βάλτε τα αθλητικά σας μέσα σε ομοιόμορφους κουβάδες με ωραίες ετικέτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 5 =