αρχικηVIRALΜερικά στιλιστικά «μυστικά» για να φαίνεσαι ψηλότερος

Μερικά στιλιστικά «μυστικά» για να φαίνεσαι ψηλότερος

Κι όμως, υπάρχει τρόπος για να ντυθείς καλά ακόμη κι αν δεν είσαι ακριβώς το «πρώτο μπόι». Το μόνο που χρειάζεται είναι να λάβεις υπόψη τους κανόνες που ακολουθούν. Τους εντοπίσαμε στο Askmen.com.

Ταίριαξε προσεκτικά τα κομμάτια

Θέλεις να φορέσεις κοστούμι και να δείχνεις ψηλός; Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι ταιριάζοντας προσεκτικά ένα καλό σκούρο παντελόνι σου με ένα εξίσου καλό ζευγάρι σκούρα παπούτσια.
Επιπλέον, αν θέλεις να κερδίσεις (κυριολεκτικά) πόντους, επίλεξε κάποια στενή γραβάτα -υπό τη βασική προϋπόθεση ότι είσαι αδύνατος, φυσικά, γιατί διαφορετικά το συγκεκριμένο στυλ γραβάτας θα «υπογραμμίσει» τη «γεμάτη» σιλουέτα σου- αλλά και κάποιο πουκάμισο με κάθετες ρίγες.

Τέλος, αν θέλεις να αποτολμήσεις το layering, προσπάθησε τα χρώματα των ρούχων με τα οποία θα ντύσεις τον κορμό σου να είναι ανοιχτά, αφού με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση σε εκείνους που σε βλέπουν ότι το σώμα σου είναι πιο μακρύ. Αν μάλιστα θέλεις να κάνεις ακόμη πιο πειστικό το εν λόγω «εφέ», προτίμησε ένα επίσης ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

Πρόσεξε ιδιαίτερα το μήκος του πουκαμίσου σου

Για ποιο λόγο, αναρωτιέσαι; Πολύ απλά γιατί ένα πουκάμισο με μεγαλύτερο μήκος και σε μεγαλύτερο νούμερο απ’ αυτό που φοράς κανονικά, θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο κοντός και μικροκαμωμένος.

Τα πράγματα είναι απλά: ένα πουκάμισο, για να έχει το σωστό μήκος, θα πρέπει να φτάνει μόλις 2,5 με 3 (το πολύ) εκατοστά κάτω από τη ζώνη. Ούτε χιλιοστό παραπάνω.

Βρες τον ράφτη σου

Το πώς και γιατί ένας καλός ράφτης μπορεί να απογειώσει την εικόνα σου και αποτελεί έναν από τους ελάχιστους άντρες σ’ αυτόν τον κόσμο στον οποίο μπορείς να επιτρέψεις να σε κάνει να νιώσεις μοναδικός, είναι κάτι που το γνωρίζεις.

Από εκεί και πέρα, αν ο άνθρωπος που έχεις βρει είναι αληθινός «μάστορας» κι εσύ είσαι πιο κοντός από το μέσο όρο, ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να φροντίσει «άκοπα» τις εξής λεπτομέρειες:

> Το μήκος του παντελονιού, ώστε να μη «σακουλιάζει» ή να μην είναι πιο κοντό απ’ όσο πρέπει στους αστραγάλους σου.

> Το μήκος (στο οποίο αναφερθήκαμε προηγουμένως) αλλά και την εφαρμογή του πουκαμίσου σου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή της μασχάλης.

> Το μανίκι του σακακιού σου θα πρέπει να είναι τόσο μακρύ ώστε να αφήνει τη μισή μανσέτα του πουκαμίσου σου να διακρίνεται.

Δώσε σημασία στη στάση του σώματός σου

Τα πράγματα είναι απλά: Αν καμπουριάζεις ή σκύβεις, θα δείχνεις ακόμη πιο κοντός απ’ ό,τι είσαι στην πραγματικότητα. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το εν λόγω «θεματάκι»; Για αρχή, κλείσε ραντεβού με κάποιον μασέρ ή χειροπράκτη, που θα φροντίσει να «ισιώσει» το κορμί σου και εν συνεχεία, ξεκίνα να προσέχεις κάποιες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, τον τρόπο που περπατάς και που στέκεσαι στην καθημερινότητά σου. Επ’ ευκαιρία, ήξερες ότι υπάρχουν ασκήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις ψηλότερος;

Απόφυγε τα μικρά (πλην καταστροφικά) λάθη

Για παράδειγμα, προσπάθησε να αποφύγεις τα σταυρωτά σακάκια, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο κοντός λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου τους. Αντ’ αυτού, επίλεξε ένα κλασσικό blazer με δύο κουμπιά -κρατώντας το κάτω κουμπί ξεκούμπωτο θα προσδώσεις μεγαλύτερο πλάτος στους ώμους και το στήθος σου και, ως εκ τούτου, θα φαίνεσαι και πιο γυμνασμένος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − three =