αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜερικά μικρά tips για να απογειώσεις το Instagram προφίλ σου

Μερικά μικρά tips για να απογειώσεις το Instagram προφίλ σου

Έχεις φτιάξει το προφίλ σου στο Instagram. Αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού ο αριθμός των followers σου κινείται… σε ρηχά νερά. Δες 5 συγκεκριμένα tips για να καταφέρεις να πας στο next level και να αναπτύξεις το προφίλ σου.

1# Hashtags. Είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του Instagram. Βάλε τα σωστά hashtags στις φωτογραφίες σου. Έτσι ώστε να μπορούν να σε βρουν και χρήστες που δεν είναι followers σου.

2# Διάλεξε μια θεματική. Είναι αποσυντονιστικό να κάνεις scroll στο Instagram κάποιου και να βλέπεις τρεις-τέσσερις θεματικές—όσο ενδιαφέρουσες κι αν είναι. Οι ακόλουθοί σου θα νιώθουν ότι προσπαθείς να κάνεις πολλά μαζί. Και αυτο δεν είναι καλό.

3# Διασκέδασε στα stories. Μην μένεις μόνο στις «στημένες» φωτογραφίες. Τα stories είναι ένα εργαλείο για να βγάλεις τον πιο χαλαρό εαυτό σου, να κάνεις τις «τρέλες» σου και να έρθεις πιο κοντά στο κοινό σου.

4# Συνέπεια. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς συνέπεια. Αν ανεβάζεις υλικό «όποτε έχεις χρόνο», με κενά διαστήματα, τότε μάλλον δεν θα αναπτύξεις ποτέ το κοινό σου. Ακολούθησε ένα σταθερό πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =