αρχικηVIRALΜερικά μικρά τρικ για να αποκτήσεις ενέργεια μέσα σε 10 λεπτά, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ

Μερικά μικρά τρικ για να αποκτήσεις ενέργεια μέσα σε 10 λεπτά, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ

Ενώ ο ποιοτικός ύπνος κάθε βράδυ είναι πάντα ο στόχος, μερικές φορές η ζωή… έχει άλλα σχέδια. Και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καλά. Όταν συμβεί αυτό, είναι σημαντικό να έχουμε στρατηγικές που μας βοηθούν να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας την επόμενη μέρα.

Εδώ είναι λοιπόν μερικές απλές στρατηγικές για να αποκτήσεις ενέργεια αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ. Ακόμα και μέσα σε λίγα λεπτά, θα δεις διαφορά.

Βγες έξω για λίγη άσκηση. Αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, τότε ετοιμάσουν για λίγη άσκηση το επόμενο πρωί. Σήκω από το κρεββάτι λίγο νωρίτερα, βάλε την φόρμα σου και πήγαινε έξω για τρέξιμο, περπάτημα ή ποδήλατο. Ο καθαρός αέρας και η άσκηση θα σε βοηθήσουν να… ενεργοποιηθείς. Παράλληλα θα καθαρίσεις το μυαλό σου, ειδικά αν επιλέξεις να πας έως το κοντινότερο πάρκο.

Μίλα με ένα φίλο και γελάστε! Το γέλιο σε βοηθάει να ανανεωθείς μετά από μια νύχτα που δεν κοιμήθηκες καλά. Κάνε ένα τηλεφώνημα σε έναν φίλο για να γελάσετε με μία ιστορία από τα παλιά ή κάτι που έγινε πρόσφατα.

Διατάσεις. Κάποιες πρωινές διατάσεις πάντα σε βοηθάνε όταν κοιμάσαι άσχημα. Αν και οι διατάσεις είναι σημαντικές κάθε μέρα, πρέπει να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την αναζωογόνηση και την ”επαναφορά” μετά από έναν ενοχλητικό ύπνο.

Πιες ένα ποτήρι νερό. ‘Η λίγο περισσότερο. Το νερό θα σε βοηθήσει να πάρεις ενέργεια μετά από έναν κακό ύπνο και θα ενεργοποιήσει το σώμα και το μυαλό σου. Το νερό είναι η απάντηση σε πολλά, είτε πρόκειται για κούραση, πονοκεφάλους ή προβλήματα πέψης. Πιες ένα ποτήρι μόλις ξυπνήσεις. ‘Η λίγο περισσότερο.

Κάνε ένα ντους. Ζεστό ή χλιαρό. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Και σίγουρα θα σε… ξυπνήσει πολύ γρήγορα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =