αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜερικά απλά tips για να δουλεύεις εξυπνότερα και όχι περισσότερο

Μερικά απλά tips για να δουλεύεις εξυπνότερα και όχι περισσότερο

Η σκληρή δουλειά είναι πάντα ένα κομμάτι του δρόμου προς την επιτυχία. Αλλά δεν σου εξασφαλίζει από μόνη της ότι θα φτάσεις εκεί. Δεν είναι απαραίτητο, δηλαδή, ότι όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο πιο κοντά θα φτάνεις στον στόχο σου. Μπορεί μάλιστα η πορεία σου να είναι αντιστρόφως ανάλογη. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο περισσότερο να απομακρύνεσαι από την επιτυχία και να φτάνεις πιο κοντά στο burnout.

Πάνω από όλα, χρειάζεται να δουλεύεις έξυπνα. Εκεί ακριβώς εστιάζει το παρακάτω γράφημα. Και παραθέτει μερικά απλά tips, για να καταφέρεις να δουλεύεις εξυπνότερα και όχι περισσότερο.

Είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, να δουλεύεις σε «20λεπτα». Κάνοντας μικρά διαλείμματα ανάμεσα σε αυτά. Μάλιστα, αν ξοδέψεις πολύ ενέργεια για ένα task, ίσως είναι χρήσιμο να ξεκουραστείς για την υπόλοιπη ημέρα και να επανέλθεις αύριο με πιο καθαρό μυαλό. Στην εποχή μας έχουμε και αρκετούς αντιπερισπασμούς, όπως τα emails ή τις ειδοποιήσεις στα social media. Καθόρισε από πριν συγκεκριμένα 30λεπτα μέσα στην ημέρα, κατά τα οποία θα ασχοληθείς με τους τρόπους επικοινωνίας και τα μηνύματα που έχεις εκεί.

https://i.pinimg.com/736x/03/88/b9/0388b953ef4fc3f9e52a58a85cabbe6f--timemanagement-the-office.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eleven =