αρχικηVIRALΜερικά απλά τρικ για να κάνεις το μικρό σαλόνι σου να δείχνει μεγαλύτερο

Μερικά απλά τρικ για να κάνεις το μικρό σαλόνι σου να δείχνει μεγαλύτερο

Αν έχεις ένα μικρό σαλόνι, είναι πιθανό να γυρνούν μερικοί προβληματισμοί στο κεφάλι σου. Προσπαθώντας να χωρέσεις εκεί όλα τα πράγματα που θες, και παράλληλα να είναι άνετος χώρος για εσένα και τους καλεσμένους σου.

Η αλήθεια είναι πως οι μικροί χώροι μπορούν να γίνουν εξίσου ελκυστικοί με τους μεγάλους, αρκεί να προσέξετε μερικά βασικά πράγματα και να γίνετε δημιουργικοί.

Εδώ είναι 4 απλά τρικ για να κάνεις το μικρό σαλόνι σου να δείχνει μεγαλύτερο.

Καθρέφτες. Οι καθρέπτες είναι από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε έναν χώρο να φαίνεται πιο ανοιχτός. Το κλειδί βρίσκεται στο πώς θα τους χρησιμοποιήσετε. Ιδανικά βάλτε τους απέναντι από κάποιο παράθυρο έτσι ώστε να αντανακλούν το φως και να δίνουν βάθος.

Διατηρήστε το βλέμμα απασχολημένο. Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να «αυξήσετε» τα τετραγωνικά ενός χώρου είναι να κρατάτε απασχολημένο το βλέμμα – έτσι ώστε να μην παρατηρεί το μέγεθος. Πάρτε για παράδειγμα το παρακάτω καθιστικό που χρησιμοποιεί έντονα χρώματα και μοτίβα, το ένα δίπλα στο άλλο.

Δημιουργήστε έναν τοίχο με βιβλία. Για να μεταμορφώσετε έναν μικρό και μουντό χώρο σε ένα από τα αγαπημένα σας δωμάτια σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαμορφώσετε έναν κενό τοίχο σε μια μίνι βιβλιοθήκη. Θα σας παρέχει πολλές ευκαιρίες για αποθήκευση και επίσης θα δημιουργήσει ένα εφέ πολυτέλειας στον χώρο.

«Κρύψτε» πράγματα. Ο στόχος κάθε μικρού καθιστικού είναι να εκμεταλλευτεί κάθε σημείο του όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Η περιοχή, ας πούμε, κάτω από το coffee table (εκτός και αν έχει ράφια) μοιάζει κάποιες φορές να πηγαίνει χαμένη. Μπορείτε πάντα να την εκμεταλλευτείτε προσθέτοντας 2 πουφ.

καθιστικό
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 18 =