αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜεγάλο deal: Η ΒΙΑΝΕΞ εξαγόρασε την ΦΑΡΜΑΝΕΛ

Μεγάλο deal: Η ΒΙΑΝΕΞ εξαγόρασε την ΦΑΡΜΑΝΕΛ

Μια σημαντική εξαγορά στον χώρο του φαρμάκου μόλις έκλεισε. Η ΒΙΑΝΕΞ προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1991 και απασχολεί σήμερα 48 εργαζομένους.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά αυτή σκοπό έχει την περαιτέρω ενδυνάμωση της ΒΙΑΝΕΞ στην αγορά των γενοσήμων προϊόντων, αφού η ΦΑΡΜΑΝΕΛ κατέχει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο και εξειδίκευση στο χώρο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος δήλωσε: “Η ΒΙΑΝΕΞ έμπρακτα συνεχίζει να επενδύει στο χώρο του φαρμάκου, παρά τις αντιξοότητες της αγοράς και του αρνητικού πλαισίου που εσφαλμένα έχουν δημιουργήσει οι διάφορες κυβερνήσεις. Με την εξαγορά αυτή επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε περαιτέρω το ελληνικό φάρμακο εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο και δυναμικό επιχειρηματικό μοντέλο, πάντα με επίκεντρο την ποιότητα και την αξιοπιστία.”

Από την πλευρά της ΦΑΡΜΑΝΕΛ η απερχόμενη Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Βιολέττα Μαυρομμάτη σημείωσε: ” Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας, τις θέσεις εργασίας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας αναπτυξιακής πορείας”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =