αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜαζικές προσλήψεις κάνει ο «γίγαντας» Sitecore στο hub της Αθήνας- Δες την λίστα και στείλε βιογραφικό

Μαζικές προσλήψεις κάνει ο «γίγαντας» Sitecore στο hub της Αθήνας- Δες την λίστα και στείλε βιογραφικό

Η είδηση έγινε γνωστή στην αρχή του έτους: Η Sitecore, παγκόσμιος ηγέτης παροχής λογισμικού διαχείρισης ψηφιακής εμπειρίας, ανακοίνωσε τη λειτουργία του νέου τεχνολογικού της hub στην Αθήνα. Μετά την εξαγορά της Moosend τον περασμένο Μάιο, η Sitecore αναπτύσσει έτσι ακόμη περισσότερο το αποτύπωμά της στην Ελλάδα με την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Στόχος του technology hub είναι να στηρίξει το φιλόδοξο πλάνο επέκτασης και ανάπτυξης προϊόντων με όραμα να διαταράξει τον κλάδο της ψηφιακής εμπειρίας, προσφέροντας μια end-to-end, content to commerce προϊοντική σουίτα στο cloud, μαζί με τη δημιουργία νέων και καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και την αύξηση των θέσεων εργασίας. Η Sitecore επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε ανεξερεύνητους τομείς, όπως το product development, ενώ εστιάζει στο cloud (Azure και AWS) και στο cloud automation, και το λογισμικό και οι λύσεις που θα αναπτυχθούν από την ομάδα της Αθήνας θα αξιοποιηθούν από το υπάρχον και το μελλοντικό πελατολόγιο της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Τώρα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις στην Αθήνα. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ. Κάνοντας την σχετική αναζήτηση για τις ανοιχτές θέσεις στην Αθήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 5 =