αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜαζικές απολύσεις στην Intralot- Αιχμές από τους εργαζομένους για την… βραβευμένη εταιρία

Μαζικές απολύσεις στην Intralot- Αιχμές από τους εργαζομένους για την… βραβευμένη εταιρία

Σε μαζικές απολύσεις προχώρησε η Intralot, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων Radical IT. «Η Intralot προχωράει σε μαζικές απολύσεις την ίδια ώρα που οι φήμες οργιάζουν και η διοίκηση της εταιρείας παραμένει άφαντη. Οι απολύσεις ξεκίνησαν από το τμήμα Product – Commercial και όσο περνάει η ώρα μαθαίνουμε και για νέες. Δεν προηγήθηκε καμία ενημέρωση ή διαβούλευση με τους εργαζόμενους και το επιχειρησιακό σωματείο» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ενώ γίνεται και αναφορά με αιχμηρό τρόπο στην βράβευση της εταιρίας ως καλός εργοδότης: «Η βραβευμένη από την Randstad Hellas εταιρεία ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες -γελάει ο κόσμος- για το 2020, εκμεταλλεύεται τις γενικότερες συνθήκες, την ανεργία, την υποχώρηση των εργατικών αντιστάσεων για να εντατικοποιήσει τις συνθήκες εργασίας και να επιβάλλει απλήρωτες υπερωρίες σε όσους εργαζόμενους σκοπεύει να κρατήσει».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Μέσα σε συνθήκες πανδημίας και οικονομικής κρίσης όπου οι μισθοί έχουν μειωθεί, η ανεργία μεγαλώνει ακόμα και στο κλάδο μας και τα ωράρια καταστρατηγούνται, η εταιρεία βρήκε πάτημα για να πληρώσουμε πάλι εμείς τα σπασμένα: «Τα κέρδη δικά μας, η ζημιά δική σας» μας λέει κι εμείς διαβάζουμε σε δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο για το πώς θα μοιράσουν την πίτα οι ομολογιούχοι»

Η Radical IT ζητά να σταματήσουν οι απολύσεις και να γίνει επαναπρόσληψη των απολυμένων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =