αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία startup σε βοηθά να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου μέσα σε 24 ώρες

Μία startup σε βοηθά να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου μέσα σε 24 ώρες

Μία startup με έδρα στη Ρουμανία δημιούργησε την πλατφόρμα Instant.ro, η οποία μεσολαβεί στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Και σε βοηθά να πουλήσεις το όχημα σου ακόμα και μέσα… σε 24 ώρες. Το λογισμικό της τεχνητής νοημοσύνης της πλατφόρμας διαθέτει στοιχεία για περίπου 2 εκ. αγγελίες μεταχειρισμένων που έχουν καταχωρηθεί την τελευταία διετία, μαζί με τις τιμές τους. Έτσι μπορεί άμεσα να σου δώσει μια τιμή- προσφορά.

Σύμφωνα με τον CEO της Instant.ro, Vlad Ghita, η δημιουργία της συγκεκριμένης πλατφόρμας έγινε για την ανάγκη να ανταποκριθεί στις πραγματικές απαιτήσεις των πωλητών και των αγοραστών στη Ρουμανία: γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε μία σύγχρονη και πολύ εύχρηστη πλατφόρμα που παρακολουθεί την ζήτηση και την προσφορά στην αγορά μεταχειρισμένου.

Η Instant.ro προσφέρει στους πωλητές τρεις επιλογές: άμεση πώληση, δημοπρασία ή ανοιχτή αγορά. Η άμεση πώληση σημαίνει ότι η πλατφόρμα Instant.ro θα αγοράσει το αυτοκίνητο στην τιμή που προτείνει η τεχνητή νοημοσύνη και μετά από τεχνικό έλεγχο. Η διαδικασία πώλησης μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες.

Αν οι πωλητές επιλέξουν μια δημοπρασία, το αυτοκίνητο θα αγοραστεί από έναν από τους συνεργάτες αντιπροσώπους της πλατφόρμας. Η τρίτη επιλογή είναι πώληση στην ελεύθερη αγορά, σε άλλα φυσικά πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά και σύμφωνα με την πλατφόρμα, οι αγοραστές επωφελούνται από αξιολογημένα και ελεγμένα οχήματα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες σχετικές με αυτά.

Η πλατφόρμα έχει δεχθεί επενδύσεις 500.000 ευρώ και αυτή την στιγμή έχει περισσότερες από 1.200 διαφημίσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και συνεργασία με 5 επίσημους αντιπροσώπους αυτοκινήτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 19 =