αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜία δωρεάν εφαρμογή για να προσθέσεις μουσική στα Instagram Stories σου

Μία δωρεάν εφαρμογή για να προσθέσεις μουσική στα Instagram Stories σου

Αν είσαι χρήστης του Instagram ή γενικά σου αρέσει να τραβάς βίντεο και να πειραματίζεσαι μ’ αυτά, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το Storybeat. Το Storybeat είναι μία δωρεάν εφαρμογή που διατίθεται σε Android και σε iOS.

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό εργαλείο που μας επιτρέπει να προσθέσουμε μουσική υπόκρουση σε βίντεο. Το Storybeat έχει τεράστια ποικιλία, τόσο σε γνωστά τραγούδια (χωρισμένα ανά είδος ή καλλιτέχνη) όσο και σε ηχητικά εφέ (π.χ. περπάτημα, ήχος βροχής), μπορείς όμως να προσθέσεις και κάποιο τραγούδι που υπάρχει αποθηκευμένο στο κινητό σου, ως αρχείο. Έτσι οι δυνατότητες της εφαρμογής απογειώνονται.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ενός προτύπου για κάθε βίντεό σου. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις βίντεο με συνοδευτικό κείμενο, με κάποιο τίτλο ή να εισάγεις πολλαπλά βίντεο (με ή χωρίς κείμενο), σε ένα μόνο “story”. Όπως θα κατάλαβες οι δυνατότητες του Storybeat είναι άπειρες, για αυτό και έχει εκατομμύρια χρήστες που δύσκολα το αλλάζουν με άλλη παρόμοια εφαρμογή

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάς πως το βίντεο πρέπει να έχει διάρκεια μέχρι και 15 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείς να το κοινοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή σαν story στο λογαριασμό σου στο Instagram! Το Storybeat είναι δωρεάν διαθέσιμο για λήψη μέσω του Google Play Store και του App Store.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + fourteen =