αρχικηVIRALΜήπως ενδιαφέρεσαι; Ο Καναδάς θέλει να «αποκτήσει» 1 εκατ. μετανάστες μέσα στα επόμενα 3 χρόνια

Μήπως ενδιαφέρεσαι; Ο Καναδάς θέλει να «αποκτήσει» 1 εκατ. μετανάστες μέσα στα επόμενα 3 χρόνια

Στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες ακούν “μετανάστες” και βγάζουν σπυριά. Ουγγαρία, Αυστρία, Ιταλία, εσχάτως. Για τις ΗΠΑ δεν γίνεται καν λόγος, ο Τραμπ το έχει βάλει σκοπό ζωής να χτίσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Στον Καναδά όμως όλα είναι διαφορετικά! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Ο Καναδάς όχι μόνο δεν αποστρέφεται τους μετανάστες αλλά επιδιώκει να προσελκύσει και άλλους στο έδαφός του τα επόμενα τρία χρόνια. Πόσους; Ενα εκατομμύριο!

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό προγραμματισμό, η χώρα της Βορείου Αμερικής θέλει να “αποκτήσει” 350.000 μετανάστες το 2019, 360.000 το 2020 και 370.000 το 2021!

Ιδού και τι λέει ο αρμόδιος Υπουργός Μετανάστευσης της χώρας: “Χάρη στους νεοφερμένους που έχουμε υποδεχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, ο Καναδάς έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή και ζωντανή χώρα που όλοι απολαμβάνουμε”.

Σημαντική λεπτομέρεια: Υπουργός Μετανάστευσης είναι ο Αχμέντ Χουσέν, μετανάστης από τη Σομαλία. Ο Καναδάς, με τη μεταναστευτική του πολιτική, επιθυμεί να αντισταθμίσει τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων αλλά και να αυξήσει το εργατικό του δυναμικό.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 20 =