αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜήπως βλέπεις την συσκευή σου μη συνδεδεμένη στο διαδίκτυο; Το νέο bug των Windows 10

Μήπως βλέπεις την συσκευή σου μη συνδεδεμένη στο διαδίκτυο; Το νέο bug των Windows 10

Μετά το πρόβλημα αρκετών χρηστών Windows 10 που δε μπορούσαν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση Windows 10 2004, ένα νέο, περίεργο bug έκανε την εμφάνιση του, με τη Microsoft ήδη να το έχει αναγνωρίσει και να εργάζεται πάνω στην επίλυση του.

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν πως μετά το εν λόγω update ο υπολογιστής τους φαίνεται να βρίσκεται εκτός σύνδεσης, προκαλώντας έναν μικρό πανικό. Στη συνέχεια, κατάλαβαν πως το ίντερνετ τους και η σύνδεση τους δουλεύει κανονικά, με το μοναδικό πρόβλημα να είναι ότι φαίνεται εκτός δικτύου, ενώ είναι συνδεδεμένοι κανονικά.

Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στον ίδιο τον δείκτη κατάστασης συνδεσιμότητας δικτύου (ΝCSI), ο οποίος δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε με τη νέα έκδοση σε κάποια συστήματα. Οπότε, αν έχετε συναντήσει αυτό το πρόβλημα, μην ανησυχείτε, καθώς όλα δουλεύουν κανονικά και απλά ο δείκτης δείχνει λάθος τιμές.

Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα χειροκίνητα, μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακάτω:

Έναρξη -> Επεξεργαστής Μητρώου -> HKEY_LOCAL_MACHNE -> System -> CurrentControlSet -> NlaSvc -> Parameters -> Internet και να αλλάξετε την τιμή του EnableActiveProbing από 0 σε 1

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + nineteen =