αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα στον μεγαλύτερο incubator του κόσμου: Το BBC μπήκε στον Station F (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον μεγαλύτερο incubator του κόσμου: Το BBC μπήκε στον Station F (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Ο Station F αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο startup incubator του κόσμου. Εκεί μπήκε το BBC και κατέγραψε το πως είναι τα πράγματα, λίγο πριν την «πρεμιέρα».

Στον συγκεκριμένο χώρο, θα φιλοξενηθούν έως και 1.000 καινοτόμες επιχειρήσεις. Κάθε μια από αυτές, θα πρέπει να πληρώνει το ενοίκιο ύψους 195 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, οι περισσότερες startups αναμένεται να πάνε εκεί, με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου partner. Ήδη μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες όπως οι Facebook, Vente-Privée, Zendesk έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον έτσι ώστε να πάρουν στην κατοχή τους κάποια γραφεία, να πληρώνουν το αντίτιμο και να προσφέρουν τους χώρους αυτούς δωρεάν σε startups.

Μέσα στην τεράστια εγκατάσταση, θα υπάρχουν επίσης γραφεία με επενδυτές, δικηγόρους και λογιστές. Ενώ ακόμα θα δημιουργηθούν εστιατόρια. Η γενικότερα ιδέα του Station F, είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, στον οποίο θα μπορεί να εργαστεί και να καλύψει όλες τις ανάγκες του ένας νέος επιχειρηματίας, χωρίς να χρειάζεται να φεύγει από τον incubator. Με αυτό τον τρόπο, θα επικεντρώνεται απόλυτα στην startup του.

Δείτε το βίντεο του BBC

BBC Click at STATION F

We gave a tour of our building to the BBC! ✨ We can't wait to have thousands of entrepreneurs walking around in these videos. See you in June ?

Posted by Station F on Montag, 24. April 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =