αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτή την δωρεάν online εφαρμογή μπορείς να μετατρέψεις τα αρχεία PDF σε οτιδήποτε θες

Μέσα από αυτή την δωρεάν online εφαρμογή μπορείς να μετατρέψεις τα αρχεία PDF σε οτιδήποτε θες

To iLovePDF είναι μια online υπηρεσία/εφαρμογή με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε αρχεία PDF σε έγγραφα Word και όχι μόνο. Μέσα από το καλαίσθητο περιβάλλον της σελίδας θα δούμε πως έχουμε τη δυνατότητα για περισσότερες μετατροπές αρχείων από και προς PDF, όπως: μετατροπή των PDF και σε άλλες μορφές (excel, powepoint, JPG), να κάνουμε Split και Merge, δηλαδή να χωρίσουμε τα PDF σε παραπάνω από ένα αρχεία ή να τα συγχωνεύσουμε και άλλα πολλά. Επίσης, μπορούμε να επεξεργαστούμε ένα αρχείο PDF προσθέτοντας περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και σχήματα, όπως εξηγεί το Dwrean.net.

Θα εστιάσουμε τώρα στη μετατροπή των PDF σε αρχεία WORD. 

Σημαντικό:
Καλό είναι να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο site για να επωφεληθούμε των 15 MB ανά αρχείο που μπορούμε να μετατρέψουμε. Αν δεν κάνουμε εγγραφή, τα αρχεία που που μπορούμε να μετατρέψουμε μειώνονται στα 10 MB.

Αφού επιλέξουμε το κουτάκι που γράφει «PDF σε WORD», μας εμφανίζει την επιλογή «Επιλογή PDF αρχείου» ώστε να ανεβάσουμε το PDF από τον υπολογιστή μας. Αφού το ανεβάσουμε, στη συνέχεια πρέπει να πατήσουμε το κουμπί «Μετατροπή σε WORD» για να αρχίσει η μετατροπή. Μετά από λίγο είναι έτοιμο το αρχείο WORD να κατέβει στον υπολογιστή μας.

► Η σελίδα του IlovePDF

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =