αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέγα φάουλ από τον Elon Musk στο Twitter: Αποκάλεσε παιδόφιλο έναν δύτη που συμμετείχε στην διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη

Μέγα φάουλ από τον Elon Musk στο Twitter: Αποκάλεσε παιδόφιλο έναν δύτη που συμμετείχε στην διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη

Ιδιαίτερα παρορμητικός φάνηκε για ακόμα μια φορά στο Twitter, o Elon Musk. Ο ιδρυτής των Tesla, SpaceX και SolarCity, υπέπεσε σε ατόπημα, αποκαλώντας παιδόφιλο έναν Βρετανό δύτη που συμμετείχε στην πρόσφατη διάσωση των παιδιών στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Πως ξεκίνησαν όλα: Ο δύτης Βερν Άνσγουορθ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διάσωση των παιδιών και του προπονητή τους, αλλά επέπληξε τον Μusk για το σχέδιό του με το υποβρύχιο, λέγοντας σε συνέντευξή του στο CNN ότι το υποβρύχιο «δεν θα είχε προχωρήσει ούτε 50 μέτρα μέσα στη σπηλιά» αφού ήταν αρκετά μεγάλο και πως ήταν απλώς ένα κόλπο για να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει PR.

Ο Musk έδωσε την δική του απάντηση στο Twitter, με τρόπο σίγουρα άκομψο. Και χωρίς να παραθέτει κάποια πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις κατηγορίες του. «Θα κάνουμε ένα (βίντεο) με το μίνι υποβρύχιο, το οποίο θα πραγματοποιήσει ολόκληρη τη διαδρομή μέχρι τη σπηλιά 5 χωρίς πρόβλημα. Συγγνώμη παιδόφιλε, πήγαινες γυρεύοντας» έγραψε.

Μάλιστα, το επίμαχο tweet φαίνεται να έχει αφαιρεθεί πλέον από το προφίλ του Musk. Πρόλαβε πάντως να προκαλέσει αντιδράσεις στα ΜΜΕ και στα social media.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + seventeen =