αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛουκέτο 48 ωρών στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον»- Ελεγκτές παρίσταναν τους πελάτες, ρίχνοντας και λουλούδια

Λουκέτο 48 ωρών στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον»- Ελεγκτές παρίσταναν τους πελάτες, ρίχνοντας και λουλούδια

Σαρωτικούς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα της χριστουγεννιάτικης Αθήνας πραγματοποιούν οι “ράμπο” της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε) του υπουργείου Οικονομικών. Από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων έκαναν έφοδο σε δύο γνωστές “πίστες” με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο σε μια από αυτές γιατί όπως διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά λένε, “πηγές”, σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις. Έτσι, στο κέντρο “Έναστρον” όπου φιγουράρουν τα ονόματα της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Μαζωνάκη επεβλήθη χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ενώ προβλέπεται και λουκέτο 48 ωρών. Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα Βοτανικός όμως ο έλεγχος τα έδειξε όλα νόμιμα ενώ όπως λένε πηγές του υπουργείου Οικονομικών και της Κατεχάκη οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών.

Έριχναν και λουλούδια

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η έφοδος στο κέντρο “Έναστρον” πραγματοποιήθηκε άγριο ξημέρωμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ήταν γύρω στις 4 όταν το κλιμάκιο των 8 ατόμων πλησίασαν τους υπευθύνους του καταστήματος και αποκάλυψαν την ιδιότητα τους. Μάλιστα οι ελεγκτές, βρισκόταν από νωρίς στο κέντρο και παρίσταναν τους πελάτες που είχαν κλείσει διαφορετικά τραπέζια ενώ για να μην “καρφωθούν” έριχναν και λουλούδια στους τραγουδιστές. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 3 =