αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛες ότι δεν έχεις αρκετά χρήματα; Ένα γράφημα παραθέτει το αρχικό μπάτζετ με το οποίο ξεκίνησαν 8 κολοσσοί

Λες ότι δεν έχεις αρκετά χρήματα; Ένα γράφημα παραθέτει το αρχικό μπάτζετ με το οποίο ξεκίνησαν 8 κολοσσοί

Το έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible: Το «δεν έχω αρκετά χρήματα» είναι μια από τις πιο συχνές δικαιολογίες που ακούμε, από όσους έχουν «μια καλή ιδέα» αλλά δεν την κάνουν ποτέ πράξη. Και ενώ τα χρήματα παίζουν όντως τον ρόλο τους, αφού μπορούν να σε βοηθήσουν να τρέξεις κάποιες διαδικασίες πιο γρήγορα, δεν είναι αυτό που μπορεί να σε εμποδίσει να ξεκινήσεις. Ειδικά στην digital εποχή μας.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, και το It’s Possible που διαβάζεις αυτή την στιγμή, ξεκίνησε με μόλις 450 ευρώ το 2016. Χωρίς κάποιον χρηματοδότηση ή κάποιον Όμιλο από πίσω του.

Το παρακάτω γράφημα, πάει την συζήτηση ένα βήμα παραπέρα. Και παραθέτει τα αρχικά μπάτζετ με τα οποία ξεκίνησαν 8 εταιρίες που σήμερα έχουν εξελιχτεί σε «γίγαντες». Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Hewlett Packard ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια με μόλις 538 δολάρια. Δες και τα άλλα παραδείγματα στο γράφημα που ακολουθεί.

Μπορείς επίσης να διαβάσεις την ιστορία του Kevin Plank ο οποίος ξεκίνησε το 1996 την Under Armour από το διαμέρισμα της γιαγιάς του.

https://i.pinimg.com/564x/d4/03/08/d4030891475ca83b29e4c7848713199b.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − two =