αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Λίφτινγκ» στη Μαρίνα Βουλιαγμένης με έργα 48 εκατ. ευρώ

«Λίφτινγκ» στη Μαρίνα Βουλιαγμένης με έργα 48 εκατ. ευρώ

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στη νέα «Αstir Marina»  στη Βουλιαγμένη με τα έργα να συνεχίζονται μέσα στο καλοκαίρι και την εταιρεία να βρίσκεται στο στάδιο προχωρημένων συζητήσεων αναφορικά με την εξασφάλιση νέας χρηματοδότησης για το έργο της ανάπλασης και της ανακατασκευής.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr, το εκτιμώμενο κόστος των κατασκευαστικών έργων, μέχρι την ολοκλήρωσή τους το 2022 ανέρχεται σε 48 εκατ. ευρώ για την εταιρεία του ομίλου της «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης», ο οποίος διαχειρίζεται στο ιστορικό συγκρότημα. Το μεγαλύτερο μέρος του κατασκευαστικού κόστους, όπως επισημαίνεται στη σχετική έκθεση της διοίκησης με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς, εκτιμάται ότι θα χρηματοδοτηθεί με εξωτερικό δανεισμό και το υπόλοιπο μέσω ιδίων κεφαλαίων αλλά και επιδότησης μέσω του αναπτυξιακού νόμου για την οποία η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση, που έχει εγκριθεί.

Οι εργασίες προετοιμασίας για την κατασκευή (εγκατάσταση εργοταξιακών υποδομών και οικίσκων, εργοταξιακή περίφραξη και αποξήλωση παλαιών δικτύων), έχουν ξεκινήσει από το Φεβρουάριο 2021 ενώ τα κύρια κατασκευαστικά έργα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθούν πλήρως εντός του 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 6 =