αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Λίφτινγκ» για την mobile version του Instagram

«Λίφτινγκ» για την mobile version του Instagram

Πιο πολλές δυνατότητες θα προσφέρει στο εξής ο ιστότοπος για κινητά του Instagram, σε μια προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να κάνει τη χρήση του πιο εύκολη σε όσους δεν έχουν την εφαρμογή.

Αναμφισβήτητα η χρήση της εφαρμογής είναι εύκολη, ωστόσο κάποιοι χρήστες για διάφορους λόγους (πχ. ανεπαρκής χωρητικότητα) δεν μπορούν να την κατεβάσουν και να την έχουν στο κινητό τους.

Μέχρι στιγμής, ο ιστότοπος του Instagram προσέφερε βασικές λειτουργίες, όπως την δυνατότητα να κάνει κάποιος ‘’like’’ σε μια φωτογραφία, να κάνει αναζήτηση, να ψάξει και να δει τις ειδοποιήσεις του. Από τον Μάρτιο προστέθηκε και η πιο βασική λειτουργία που απουσίαζε, αυτή του διαμοιρασμού φωτογραφιών απευθείας από την εφαρμογή.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, απομένει η ανάρτηση βίντεο, τα φίλτρα, και τα προσωπικά μηνύματα. Επίσης και η επεξεργασία φωτογραφιών υστερεί, αλλά όπως και να έχει το ανέβασμα φωτογραφιών από μόνο του διευκολύνει αρκετά τα πράγματα.

Εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε στο TechCrunch «Το Instagram.com για κινητά, είναι μια βελτιωμένη εμπειρία για κινητά τηλέφωνα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με το Instagram, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το δίκτυο που χρησιμοποιούν». Πάντως, ακόμη οι καινούριες δυνατότητες δεν έχουν περάσει στους desktop browser.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =