αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛίστα: 3 remote θέσεις στο πεδίο κρυπτονομισμάτων που είναι τώρα ανοιχτές, με μισθό πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο

Λίστα: 3 remote θέσεις στο πεδίο κρυπτονομισμάτων που είναι τώρα ανοιχτές, με μισθό πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο

Τα κρυπτονομίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αυτό μάλλον το ξέρεις. Ο κλάδος αναπτύσσεται, με εταιρείες όπως η Coinbase, η μεγαλύτερη αμερικανική πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, να διαθέτει τώρα περίπου 56 εκατομμύρια verified χρήστες και πάνω από 1.700 εργαζόμενους.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, είναι ότι στο πεδίο των κρυπτονομισμάτων ανοίγονται πλέον και πολλές θέσεις εργασίας. Το CNBC έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα, στην οποία θα δεις 3 remote θέσεις στο πεδίο κρυπτονομισμάτων που είναι τώρα ανοιχτές, με μισθό πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο. Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα, υπάρχει η σήμανση ότι «μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε».

Οι συγκεκριμένες θέσεις έχουν αναρτηθεί στο FlexJobs, έναν ιστότοπο για άτομα που ενδιαφέρονται για remote ευέλικτη εργασία. Ενώ ο μισθός εκάστοτε υπολογισμός του μισθού ανά ειδικότητα, προέκυψε μέσα από την πλατφόρμα PayScale.

Δες λοιπόν την λίστα παρακάτω, όπου μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε θέση και να κάνεις τις αιτήσεις σου. Φυσικά μπορείς να αναζητήσεις και άλλες παρόμοιες θέσεις μέσα από τις σχετικές πλατφόρμες. Άρα η λίστα αυτή μπορεί να αποτελέσει ένας οδηγός.

  1. Director of Talent Management: about $142,000 per year
  2. Senior Software Engineer: about $119,000 per year
  3. Senior Backend Developer: about $106,000 per year
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 10 =