αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛίστα: 50 πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου, χωρίς να ξοδέψεις ανούσια τον χρόνο σου

Λίστα: 50 πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου, χωρίς να ξοδέψεις ανούσια τον χρόνο σου

Το έχουμε ξανά πει: Είναι πάντα χρήσιμο να περνάς χρόνο μόνος. Είναι τότε που θα «καθαρίσεις» το μυαλό σου και -γιατί όχι- μεγάλες ιδέες μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Bill Gates περνά μια εβδομάδα κάθε χρόνο, μόνος μέσα σε μια καλύβα. Ο Gates φτάνει με ελικόπτερο ή υδροπλάνο στην απομονωμένη καλύβα. Περνά τις ώρες του εκεί, διαβάζοντας μηνύματα από εργαζομένους της Microsoft, τα οποία αφορούν νέες καινοτομίες ή πιθανές επενδύσεις. Το κάνει μάλιστα τόσο έντονα, που φτάνει να διαβάζει ως και 18 ώρες την ημέρα.

Αυτή είναι μια σπουδαία τακτική του Bill Gates. H δουλειά που έκανε κατά τις solo εβδομάδες στο παρελθόν, οδήγησαν την Microsoft στο να δημιουργήσει τον Internet Explorer το 1995. Και άλλα διάσημα projects που είδαμε ανά τα χρόνια.

Οι «Think Weeks» του Gates ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’80. Αρχικά, πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς του. Καθώς όμως ο Gates εξέλισσε αυτή την τακτική, δεν άφηνε κανέναν να μπαίνει στην καλύβα που βρισκόταν, για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αλλά εδώ έρχεται ένα άλλο ερώτημα: Τι μπορεί να κάνει κάποιος μόνος, χωρίς να ξοδέψει ανούσια τον χρόνο του; Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Θα δεις 50 τέτοιες ιδέες. Πολλές από αυτές τις δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα πιο κάτω στη ζωή σου.

https://i.pinimg.com/564x/78/ec/86/78ec863d3ff786b3849bcd592a2b3626.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =