αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛίστα: 11 online πηγές για να πάρεις νέες γνώσεις δωρεάν

Λίστα: 11 online πηγές για να πάρεις νέες γνώσεις δωρεάν

Πάντα είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις νέες γνώσεις. Όχι, δεν χρειάζεται να κάτσεις στα θρανία. Μπορείς να το κάνεις από το laptop σου, στις ώρες και ημέρες που θες. Στην παρακάτω λίστα θα δεις 11 online πηγές μέσα από τις οποίες μπορείς να μάθεις κάτι νέο. Σε διάφορα πεδία. Και είναι δωρεάν.

MIT OpenCourseWare https://ocw.mit.edu/ Ένα από τα γνωστότερα open courses ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, φυσικά με focus στις επιστήμες της τεχνολογίας.
Khan Academy https://www.khanacademy.org/ Μια δωρεάν πλατφόρμα e-learning που σε καθοδηγεί σε διάφορα θέματα, με focus στις θετικές επιστήμες. Περιλαμβάνει τεστάκια και έλεγχο της προόδου σου, σαν σε παιχνίδι.
Udemy (free courses) https://www.udemy.com/courses/free/ Στην Udemy υπάρχουν αμέτρητα online μαθήματα, φτιαγμένα τόσο από πανεπιστημιακούς όσο και από καθημερινούς επαγγελματίες. Σε αυτό το link, θα βρείτε 600+ μαθήματα που προσφέρονται δωρεάν.
How to Start a Startup http://startupclass.samaltman.com/ Πολύ υλικό και βίντεο για το πως να ξεκινήσεις μια startup εταιρία.
Useful Excel for Beginners https://www.udemy.com/course/useful-excel-for-beginners/ Το Excel είναι ένα υπερ-εργαλείο, που αξίζει να γνωρίζει κανείς, σε ένα σωρό από δουλειές. Εδώ θα μάθεις τα βασικά για αυτό.
Hubspot Academy https://academy.hubspot.com/ Μια δωρεάν σειρά μαθημάτων και online certifications σχετικά με το online marketing.
Smarter Every Day https://www.youtube.com/c/smartereveryday/videos Τεράστιο κανάλι, που διδάσκει ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα για τις επιστήμες και την τεχνολογία.
You Suck at Photoshop https://www.youtube.com/view_play_list?p=D19BCF9D57320E03 Μια σειρά βίντεο για να μάθεις Photoshop.
Investopedia Guide to Investing https://www.investopedia.com/investing-4427685 Γενικός οδηγός και λεξικό εννοιών για το πως να επενδύσεις τα χρήματά σου.
The bastard’s book of photography http://photography.bastardsbook.com/ Ένας από τους καλύτερους οδηγούς για να μάθεις να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες
Duolingo https://duolingo.com Πασίγνωστο site για ξένες γλώσσες, με πολύ gamified δομή και πολύ καλό app για το κινητό.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − four =