αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛίστα: 10 δωρεάν εργαλεία με τα οποία οι marketers του Instagram αναλύουν τα στατιστικά τους

Λίστα: 10 δωρεάν εργαλεία με τα οποία οι marketers του Instagram αναλύουν τα στατιστικά τους

Αν θες να δεις το Instagram πιο επαγγελματικά και να βγάλεις χρήματα, τότε είναι απαραίτητο να βλέπεις και να μπορείς να αναλύεις τα στατιστικά που έχεις στα χέρια σου. Με στόχο να φτιάξεις το κατάλληλο πλάνο.

Οι marketers του Instagram διαθέτουν στην πραγματικότητα δεκάδες ισχυρά εργαλεία στατιστικών μετρήσεων. Το cpcstrategy έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Είναι τα 10 καλύτερα (και δωρεάν) εργαλεία για να αναλύεις τα στατιστικά του Instagram.

1. Instagram Insights Ο εταιρικός λογαριασμός σας στο Instagram σας παρέχει αυτές τις πληροφοίες . Μέσα από αυτές, μπορείτε να δείτε βασικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις αναρτήσεις, τις προβολές προφίλ και τις μετατροπές σας. Σας επιτρέπουν επίσης να λάβετε δεδομένα σχετικά με τα Instagram Stories, συμπεριλαμβανομένης της έκτασης, των κλικ στην ιστοσελίδα σας και πολλά άλλα, καθώς και πληροφορίες για το κοινό σας, όπως η τοποθεσία, το φύλο, η πιο πολυσύχναστη ώρα της ημέρας κ.λπ.  

2. Simply Measured Για δωρεάν εργαλείο, το Simply Measured είναι αρκετά πλήρες. Προσφέρει τρία πεδία reporting και εμβάθυνση σχετικά με το engagement.  

3. Iconosquare Γνωστό παλιότερα ως Statigram, το Iconosquare αποτελεί ένα από τα πιο παλιά εργαλεία. Παρέχει chart με την αύξηση των followers σας, σας δείχνει τις φωτογραφίες με τα πιο πολλά like και υπολογίζει το μέσο όρο των likes και των comments.  

4. Union Metrics Αυτό το εργαλείο δεν είναι τόσο εξειδικευμένο, αλλά είναι απλό στη χρήση και μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πότε να δημοσιεύσετε, ποια hashtags να χρησιμοποιήσετε και σε ποιο είδος περιεχομένου να εστιάσετε. Επίσης, το εργαλείο αυτό βρίσκει τον μεγαλύτερο fan σας και σας υπενθυμίζει να αλληλεπιδράτε με τους ακόλουθούς σας.  

5. Squarelovin Σας δείχνει ποια είναι η χειρότερη στιγμή για post και αυτό είναι ένα feature που λίγες εφαρμογές διαθέτουν.  

6. Socialbakers Σας δίνει δωρεάν οπτικοποιημένη αναφορά για τα πιο δημοφιλή post, hashtags, φίλτρα και άλλα.  

7. InstaFollow Το InstaFollow είναι το κλειδί για να διαχειρίζεστε τους followers σας. Σας βοηθά να παρακολουθείτε νέους ακόλουθους και όσους σας έχουν  κάνει πρόσφατα Unfollow, ενώ παράλληλα σας λέει ποιον ακολουθείτε που δεν σας ακολουθεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε ποιο περιεχόμενο οδηγεί τους followers μακριά σας ή σε ποιον πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αλληλεπιδρώντας.  

8. Pixlee Σας παρέχει δωρεάν εβδομαδιαία reports για την απόδοση του λογαριασμού σας και επίσης σας βοηθά να βρείτε πιθανούς influencers, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ενίσχυση και προώθηση του brand σας.  

9. Crowdfire Αυτή η εφραμογή σας βοηθά να βρείτε πιθανούς νέους followers εντοπίζοντας τους χρήστες που σχετίζονται με τους τρέχοντες ακόλουθούς σας, το περιεχόμενο και τα hashtag. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε ανενεργούς χρήστες και όσους σας έκαναν unfollow.  

10. Websta Αν διαχειρίζεστε διαφορετικούς λογαριασμούς, το Websta σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξατομικευμένα feeds, από τα οποία μπορείτε να ποστάρετε, να απαντήσετε σε σχόλια και να αλληλεπιδράσετε με τους followers σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + fourteen =