αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛίστα: 5 δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό

Λίστα: 5 δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό

Πολλά deadlines να τρέχουν, tasks που πρέπει να ολοκληρωθούν, emails, και έκτακτες δουλειές. Μήπως είναι κάπως έτσι η καθημερινότητα σου; Λογικό. Ζούμε άλλωστε σε μια χαοτική εποχή. Και σίγουρα τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper.

Ευτυχώς όμως οι νέες τεχνολογίες βοηθούν έτσι ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Παρακάτω θα δεις 5 δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό. Πιθανότατα πρέπει να κατεβάσεις άμεσα κάποιες από αυτές.

1. Join.me

Η πιο mobile-friendly εφαρμογή διαδικτυακής συνδιάσκεψης με εικόνα και ήχο. Παράλληλα, προσφέρει ειδικό πίνακα σημειώσεων, για να μπορείτε να μοιράζεστε ιδέες όσο διαρκεί η συνδιάσκεψη σας.

Κόστος: Δωρεάν – δείτε το στο επίσημο website

2. Gyst

Όσο καλά κι αν προγραμματίζετε τις υποχρεώσεις σας, πάντα (μα πάντα) θα ξεχάσετε κάτι. Δουλειά του Gyst λοιπόν είναι να σας κρατάει οργανωμένους, για να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε χωρίς να ξεχνάτε. Συνδυάζει μηνύματα, επαφές, ημερολόγια και to-do λίστες σε ένα μέρος, για να μη χρειάζεται να έχετε στο νου σας πολλές εφαρμογές.

Κόστος: Δωρεάν – δείτε το στο επίσημο website

3. Trello

Το Trello στοχεύει στη σωστή οργάνωση και διαχείριση των project σας, με γνώμονα πάντα τη γρήγορη και επιτυχή ολοκλήρωση τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από ένα άτομο, είτε από ομάδα ατόμων και κρατά τους πάντες ενήμερους γύρω από την πρόοδο κάθε εργασίας.

Κόστος: Δωρεάν – δείτε το στο επίσημο website

4. Slack

Θέλετε γρήγορη και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες σας; Τότε θέλετε το Slack! Προσφέρει ομαδικό chatting σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας το διαμοιρασμό αρχείων και σύνδεση με πλήθος εφαρμογών (Dropbox, Google Drive, Twitter κ.α).

Κόστος: Δωρεάν – δείτε το στο επίσημο website

5. Google Drive

Ήρθε η ώρα να διαλέξετε: Microsoft Office με το ανάλογο κόστος, ή το Google Drive δωρεάν; Με τα όσα κάνει, ακολουθήστε τακτική «δεν πληρώνω»: επεξεργασία κειμένου/βάσης δεδομένων/παρουσιάσεων, αποθήκευση σε σύννεφο (cloud, όχι αυτά τα άσπρα στον ουρανό) και δυνατότητα επεξεργασίας οπουδήποτε.

Κόστος: Δωρεάν – δείτε το στο επίσημο website

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 11 =