αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚρούσμα κορονοϊού στο McArthurGlen- Πάνε να το περάσουν… στα κρυφά

Κρούσμα κορονοϊού στο McArthurGlen- Πάνε να το περάσουν… στα κρυφά

Όλο και περισσότερα είναι τα κρούσματα Covid-19 μέσα σε εργασιακούς χώρους. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το πως επιλέγουν πολλές επιχειρήσεις να διαχειριστούν τέτοια περιστατικά.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen σε κατάστημα του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, προέκυψε τώρα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19.

Πρόκειται για εργαζόμενο/η σε κατάστημα του εκπτωτικού χωριού, που επέστρεψε στην εργασία μετά από άδεια. Τελικά προέκυψε ότι το άτομο είναι θετικό στον ιό και το κατάστημα όπου εργαζόταν έκλεισε την Κυριακή 23/8- αφού είχε ήδη εργαστεί κάποιες ημέρες εκεί. Μάλιστα, το επίμαχο κατάστημα έκλεισε «για εργασίες». Χωρίς δηλαδή να υπάρχει κάποια σήμανση ότι έκλεισε λόγω κρούσματος κορονοιού, και χωρίς να έχει βγει -μέχρι τώρα- κάποια επίσημη ανακοίνωση είτε από την εταιρία είτε από το McArthurGlen κεντρικά. Μάλιστα υπάρχει και σαφής εντολή από τη μεριά της εταιρίας προς τους εργαζομένους, έτσι ώστε να μην «διαρρεύσει» το θέμα προς τα έξω.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος έχουν βγει σε 14ημερη καραντίνα και παραπέμφθηκαν για τεστ (χωρίς να τα καλύπτει η εταιρία). Για τεστ παραπέμφθηκαν και οι εργαζόμενοι άλλου καταστήματος που διαθέτει η ίδια εταιρία μέσα στο εκπτωτικό χωριό. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η εταιρία στους εργαζόμενους, έχει ενημερωθεί το McArthurGlen και ο ΕΟΔΥΥ.

Σημειώνεται ότι όσες ημέρες ο εργαζόμενος/η, που τελικά ήταν θετικος/η στον ιό, δούλευε στο κατάστημα, από εκεί πέρασαν πολλοί ανυποψίαστοι πελάτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − two =