αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚλείνει αιφνιδιαστικά το εργοστάσιο της Pipe Life στη Θήβα, μετά από 29 χρόνια

Κλείνει αιφνιδιαστικά το εργοστάσιο της Pipe Life στη Θήβα, μετά από 29 χρόνια

Το εργοστάσιο της «Pipe Life» βάζει «λουκέτο» στις 31 Μαρτίου, με αποτέλεσμα οι 71 εργαζόμενοι του να μείνουν στο «αέρα». Το κλείσιμο του εργοστασίου έρχεται να επιβαρύνει την οικονομία της Θήβας, σε μια περίοδο όπου η τοπική οικονομία δεινοπαθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κινήσεις από τους εργαζομένους του εργοστασίου.

Το εργοστάσιο παραγωγής υψηλής ποιότητας συστημάτων πλαστικών σωλήνων κλείνει μετά από μετά από 29 χρόνια λειτουργίας στη Θήβα.

Το Ε.Κ Θήβας καταγγέλλει το κλείσιμο της Pipelife

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει την εταιρεία PIPE LIFE, η οποία αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση ή διαβούλευση με το σωματείο των εργαζομένων ανακοίνωσε την Δευτέρα 8-2-2021 το κλείσιμο του εργοστασίου στη Θήβα στις 31-3-2021.

Μετά από 25 περίπου χρόνια λειτουργίας και έχοντας γίνει πολλές θυσίες από τους εργαζόμενους, η εταιρεία φέρεται με τον πιο ανάλγητο τρόπο και αφήνει εν μέσω πανδημίας 70 περίπου οικογένειες στο δρόμο.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας σε συνεργασία με το σωματείο θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποτρέψει το κλείσιμο της εταιρείας.

Καλούμε το ΣΕΠΕ Θήβας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο για τις απολύσεις.

ΓΣΕΕ: Παρεμβάσεις για το κλείσιμο της PIPE LIFE στη Θήβα

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ «καταγγέλλει την εταιρεία PIPE LIFE, η οποία με μία αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της στη Θήβα».

Συνεχίζοντας η Συνομοσπονδία επισημαίνει ότι: «Οι εργαζόμενοι, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει πολλές θυσίες με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, η Διοίκηση της εταιρείας αφήνει στο δρόμο 70 οικογένειες.

Η Συνομοσπονδία, στηρίζει τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας το οποίο μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων προσπαθούν να αποτρέψουν το κλείσιμο της επιχείρησης.

Καλούμε παράλληλα το ΣΕΠΕ να παρέμβει άμεσα και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =