αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚι όμως, το Vine τελικά δεν κατεβάζει ρολά (περίπου)

Κι όμως, το Vine τελικά δεν κατεβάζει ρολά (περίπου)

Τον περασμένο Οκτώβριο το Twitter ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του της γνωστής πλατφόρμας Vine. Κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς χρήστες που μέσω του Vine φτιάχνανε τα περίφημα βίντεο των 6 δευτερολέπτων. Και μάλιστα πολλά από αυτά, γινόντουσαν viral.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν τώρα. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Recode.net, το Vine δεν θα βάλει «λουκέτο». Ή μάλλον, όχι ακριβώς αυτό. Για την ακρίβεια, τα βίντεο 6 δευτερολέπτων θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να δημιουργούνται νέα. Και το Vine θα υπάρχει. Αλλά τα βίντεο του, θα μπορούν μόνο να διαμοιραστούν σε άλλες πλατφόρμες, σαν το Twitter (είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του) ή το Facebook.

Με απλά λόγια: το Vine θα πάψει να είναι μια αυτόνομη πλατφόρμα με followers, likes και profiles. Θα είναι καθαρά ένα εργαλείο για παραγωγή μίνι βίντεο, τα οποία θα κοινοποιούνται σε άλλα social media.

Κάπου εδώ, μάλλον μπαίνει τέλος και στα σενάρια που έλεγαν ότι το Twitter θα πουλήσει το Vine. Αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί, υπό την νέα του μορφή, και με την ίδια ιδιοκτησία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 7 =