αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚι όμως, το Hilton ετοιμάζει… ρεβεγιόν με κόσμο και το διαφημίζει. Θετικά και αρνητικά σχόλια στα social media

Κι όμως, το Hilton ετοιμάζει… ρεβεγιόν με κόσμο και το διαφημίζει. Θετικά και αρνητικά σχόλια στα social media

Σε μια κίνηση- έκπληξη προχωρά το Hilton της Αθήνας για τις γιορτές. Το εμβληματικό ξενοδοχείο όπως έχει ανακοινώσει θα κάνει το τραπέζι σε όσους κλείσουν δωμάτιο τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο. 

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση από την επίσημη Facebook Page του ξενοδοχείου, η πρόταση του Hilton είναι η εξής: «Το Hilton Αθηνών έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση: μια “απόδραση” εντός Αθηνών που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στο Galaxy από την εκπληκτική τιμή των €142 για 2 άτομα!»».

Με απλά λόγια, όποιος θέλει μπορεί να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο για τις ημέρες των γιορτών, και μαζί με αυτό να κάνει… και ρεβεγιόν στον χώρο του Hilton.

Η πρωτοβουλία έχει ήδη προσελκύσει πολλά σχόλια στα social media. Κάποια είναι θετικά και κάποια άλλα αρνητικά. Ενώ την ίδια στιγμή επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης να μιλούν πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =