αρχικηVIRALΚι όμως, το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα

Κι όμως, το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα

Είναι κάτι που ίσως δεν το έχουμε ξανά δει. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο προχώρησε στην δημοσίευση μερικών… περίεργων βίντεο. Σε αυτά τα 3 βίντεο βλέπουμε κάποια Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τα οποία έχουν καταγραφεί μέσα από τις κάμερες μαχητικών αεροσκαφών. Η είδηση μάλιστα μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, όπως ο Guardian.

Τα ιπτάμενα αντικείμενα χαρακτηρίζονται επίσημα από το Πεντάγωνο ως “μη αναγνωρισμένο αέριο φαινόμενο”, ωστόσο πουθενά δεν υπάρχει από επίσημη πηγή η λέξη UFO. Σε ορισμένα από τα videos συμπεριλαμβάνονται και οι αντιδράσεις στρατιωτών που βγάζουν επιφωνήματα απορίας και θαυμασμού για αυτά που βλέπουν στον ουρανό. Η επίσημη θέση του Πενταγώνου είναι η εξής:

Δημοσιεύσαμε τα videos για να λύσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να έχει δημιουργηθεί στο κοινό σχετικά με την εγκυρότητα του υλικού, αλλά και για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο μέσα σε αυτά που θέλουμε να κρατήσουμε κρυφό.

Το πρώτο βίντεο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δυο τον Ιανουάριο του 2015. Δύο από αυτά, δημοσιεύθηκαν από τους New York Times τον Δεκέμβριο του 2017 και το τρίτο τον Μάρτιο του 2018 από την ιδιωτική ομάδα Stars Academy of Arts and Science.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά τη δημοσίευση του υλικού και από το Πεντάγωνο τώρα, ένας πρώην γερουσιαστής, ο κ. Harry Reid, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά με ένα tweet:

Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους το Πεντάγωνο αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτά τα videos, τα οποίο, ωστόσο, ξύνουν απλά την επιφάνεια από τις έρευνες και το υλικό που έχουν πραγματικά στα χέρια τους. Οι ΗΠΑ πρέπει να τα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και επιστημονική μέθοδο έτσι ώστε να εξαλείψουν πιθανούς κινδύνους για την Εθνική Ασφάλεια. Οι Αμερικανοί πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος γεωλογικός χάρτης της Σελήνης είναι γεγονός- Δες τον σε υψηλή ανάλυση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =