αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚι όμως, ακόμα και τα στελέχη της Huawei χρησιμοποιούν… iPhone- Επική γκάφα στο Twitter από την κινεζική εταιρία (Εικόνα)

Κι όμως, ακόμα και τα στελέχη της Huawei χρησιμοποιούν… iPhone- Επική γκάφα στο Twitter από την κινεζική εταιρία (Εικόνα)

Με αφορμή τον ερχομό του 2019, η Huawei ευχήθηκε καλή χρονιά μέσω Twitter. Και που είναι το περίεργο θα πει κάποιος; Το ασυνήθιστο εδώ είναι ότι το εν λόγω tweet έγινε… από iPhone. Ναι, πρόκειται για μια μεγάλη γκάφα από την κινεζική εταιρία.

Μάλιστα, η εν λόγω ιστορία φαίνεται να πήρε μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό της Huawei, με την εταιρία να περικόπτει των μισθό των δύο υπαλλήλων που ήταν υπεύθυνοι για το tweet. Μια κίνηση που μεταφράζεται ως ένα πρόστιμο για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Την γκάφα εντόπισε ο YouTuber MKBHD και η Huawei έσπευσε να κατεβάσει την εν λόγω ανάρτηση. Η Huawei δεν είναι η μόνη εταιρία που την έχει “πατήσει” έτσι, αφού μεταξύ άλλων επιφανών εταιριών είχαμε πέρυσι και τη Samsung σε ένα tweet για την οθόνη του Galaxy Note 9. Και εκεί η ανάρτηση είχε γίνει από iPhone.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =