αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚι άλλη έκπληξη από το Facebook: Θα σε ενημερώνει για το που υπάρχει free wifi

Κι άλλη έκπληξη από το Facebook: Θα σε ενημερώνει για το που υπάρχει free wifi

Είναι δεδομένο, ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η ομάδα του εξελίσσουν συνεχώς το Facebook. Τώρα έρχεται μια ακόμα νέα λειτουργία στην πλατφόρμα, που αναμένεται να φανεί χρήσιμη σε πολλούς χρήστες. Συγκεκριμένα, το FB θα βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν (και) δωρεάν Wifi.

Ήδη αρκετοί κάτοχοι iOS συσκευών, έχουν δει την την νέα λειτουργία, στην κατηγορία «more». Μέσω αυτή μπορούν να εντοπίσουν το που υπάρχει ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ, κοντά τους. Σημειώνεται, ότι μέχρι τώρα κάτι τέτοιο μπορούν να το δουν μόνο όσοι έχουν συσκευές iOS και μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Αφού η νέα λειτουργία βρίσκεται σε φάση test.

wifi-facebookΌπως σημειώνει το τεχνολογικό site Pcworld.com, το Facebook προχωρά σε αυτή την κίνηση, κυρίως για να «ενισχύσει» τις LIVE μεταδόσεις που γίνονται μέσω της πλατφόρμας. Ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει δεδομένα στο κινητό του, θα μπορεί με ένα κλικ να εντοπίζει τα free wifi γύρο του και να… βγαίνει στον ιντερνετικό αέρα. Φυσικά, η νέα λειτουργία του FB θα βοηθήσει όλους τους χρήστες γενικότερα, αφού θα μπορούν να είναι συνδεδεμένοι σε περισσότερα μέρη, περισσότερη ώρα.

Και κάτι ακόμα: Θα είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξει κάποιος το Facebook, ακόμα και μόνο… για να βρει ένα ελεύθερο wifi. Άρα κέρδη και για τον τεχνολογικό κολοσσό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 3 =